crying out your name

Har en grymt jobbigt känsla i kroppen idag. Det är jätte jobbigt. Är ledsen, orolig, längtar hem och trött. Känner att tårarna ligger och väntar på att få komma ut. Men jag vet inte orsaken till varför jag känner såhär. Det är bara så jobbigt. Tittar ut genom fönstret och det är redan bäcksvart ute. Det gör inte saken bättre.
 
Hoppas på att komma på bättre tankar imorgon när vi ska ha tacokväll med klassen. Vill vara glad.
 
Snön har letat sig hit igen.
 

14 dagar

14 dagar kvar. Bara två ynka veckor. Längtar!
Vaknade runt 8, sen snosade jag ända till 10.30? Haha bra där. Men det gjorde inget, för idag är jag LEDIG.
Vi har det så otroligt slappt så det är inte sant. Den här veckan är vi lediga idag, torsdag och fredag. Nästa vecka är vi lediga två dagar. Skönt är det, men hur ska vi kunna förberda oss för jobblivet när vi är lediga halva veckorna..
 
Ska snart iväg till Pernilla. Vi ska sätta oss och börja jobba med ett grupparbete som ska vara klart den 7 Januari (tror jag). Alltid skönt att ha någon som kan hjälpa en. Hoppas på att få klart min del idag. Skulle vara så otroligt skönt om vi var klara innan jag åker hem.
Har så himla svårt att sova här uppe. Kanske är det just för att vi är lediga så mycket så jag vänder på dygnet? Jag vet faktiskt inte. Men det är så himla jobbigt. Jag är oftast väldigt trött när jag lägger mig i sängen, men ändå somnar jag inte. Hjärnan snurrar igång som bara den. Tänker på så himla mycket, men ändå ingenting.
Vill bara hem.
 

15 days

Om 15 dagar är jag hemma i Örebro hos min pojke.
Om 17 dagar överraskar jag mamma på hennes födelsedag.
Om mindre än en månad är det julafton.
Vet inte vad det är med mig. Känner mig sjuk, men ändå inte. Är helt slut i kroppen, men jag har inte gjort någonting. Kanske är för att det alltid är så himla mörkt häruppe. Ända gången det är ljust är runt 10-13 på dagen, och då sitter jag oftast inne på föreläsning. Man bli lite deprimerad.
 
Tiden går ruggigt fort här uppe. Dagarna flyger förbi. Det känns som att jag nyss satt i klassrummet och skrev fösta tentan. Men det var för en månad sen. Herrejisses!
 
Ska försöka ta mig till gymmet lite senare och springa. Det behövs efter en hel helg utan träning!
 
Kram på er
 
 

Dark

Klockan är snart tre och det är redan mörkt här..man blir lite ledsen. Vill ha sol och långa ljusa dagar.

It feels like home

Igår var jag på Ikea och handlade massor med fina saker. Äntligen känns det som hemma. Det luktar gott och är så himla mysigt. Det är bara tvn som saknas! Fast det är väldigt svårt att inreda en studentlägenhet som redan är möblerad.

18 dagar

Nu är det bara 18 dagar tills jag är hemma. Längtar så det gör ont! Men dagarna går riktigt fort här uppe, så det går bra än så länge. Vi hittar på massor med roliga saker också. Idag ska några i klassen spela badminton, imorgon ska några tjejer och killar till IKEA och på kvällen ska vi ha tacomys.
 
Som jag skrev igår så tränade jag med Magnus Samuelsson! Eller ja haha...han höll i ett pass. Det var riktigt jobbigt, men hur kul som helst. Var ju bara tvungen att ta kort med honom. Han är så fruktansvärt stor!
Han hade även föreläsning efter passet, men det gick jag inte på. Ångrar det nu i efterhand.
 
Ska snart försöka dra mig från datorn och cykla och handla lite. Tråkigt, men det måste göras. Har även varit duktig och tvättat idag.
 
Kram på er
 
 

-

Tränade med min vän Mange idag

breaking dawn part two

Idag var jag och kikade på breaking dawn part two. Självklart var den bra som alla andra Twilight filmer, men den var nog inte den bästa. Men jag gick verkligen inte besviken ifrån bio salongen.
 
Var ledig idag och igår, men har suttit i skolan och pluggat massor. Har nämligen redovisning på torsdag.
Men igår firade jag även min bästa bror. Han fyllde hela 21 år, och det firades med riktigt god middag och tårta(som jag bakat *stolt*). Jag har verkligen världens bästa bror <3
 
På torsdag kommer Magnus Samuelsson hit till STIL (gymmet) och ska hålla i ett pass, och självklart ska jag och mina fina vänner dit och köra järnet. Ska bli riktigt roligt faktiskt.
 
Och på lördag ska jag ÄNTLIGEN till IKEA. Som jag har längtat! Har verkligen ingenting här hemma. Har lånat stekpanna och en liten kastrull av Calle. Men man märker verkligen hur mycket saker som saknas. Bara det att inte ha decilitermått när man ska koka ris eller potatisskalare(som jag var tvungen att köpa på ICA, dyrt...).
Åh det ska bli så kul, en liten roadtrip med tjejerna. Sen på kvällen blir det tjejkväll med massa mys.
 
Har förövrigt blivit helt besatt utav att kolla på bilder på söta kattungar...bildbevis nedanför
 

why does it feel so good but hurt so bad?

Det är så mycket saker i mitt liv just nu. Är så stressad. Att vara stressad är bland det värsta som finns.
Om några veckor ska jag hem, och det ska bli så himla skönt. Längtar verkligen hem. Förstår inte varför..för jag har det så himla bra här uppe. Har helt underbara vänner, världens bästa bror och har äntligen fått min egna lägenhet. Men det blir lite ensamt. Älskar verkligen att bo själv, det är jätte skönt. Man slipper gå runt och plocka efter andra, man får ha hur rent eller smutsigt man vill. Men jag önska att min Jakob va här.
 
En liten lista på vad jag gjort den senaste tiden
♥ klarade första tentan
♥ fyllt år och fått världens finaste presenter
♥ flyttat till en egen lägenhet och köpt massa fina saker till den
♥ haft inflyttningsfest
♥ varit på en sittning
♥ festat med klassen
♥ tränat som en fåne
 
här kommer lite bilder på det och annat jag gjort
 
Köpte ny jacka när jag var hemma.
Fått jätte fina presenter.
Har börjat änvända svarta kläder!
Köpt fina saker.
 
Varit på glittersittning och haft inflyttningsfest.
Degat i min underbart sköna säng.
Ätit mumsiga saker.
Gått ut med fina vänner.
 

fyra timmar och tjugo minuter

Om fyra timmar och femton minuter fyller jag år.
19 ÅR!!!

two more days

Nu är det bara TVÅ dagar kvar tills jag fyller 19 år!! Längtar verkligen.
Ska snart iväg till Jakob för att åka med hans föräldrar och hämta upp honom på tågstationen. Han har varit i Spanien i en vecka. Så han är saknad.

Idag spelade jag cup i Lindesberg mitt älskade lag! Det var hur roligt som helst. Vi spelade hur bra som helst. Älskar IF Eker. Vi kom till kvartsfinal där vi åkte ut. Men jag är mycket nöjd med min insats!
 
Nu ska jag kika på Hillenius hörna, kram!
 
RSS 2.0