Dagens lista

DAGENS FRISYR:
Morgonruffs hela dagen typ..

 

DAGENS KLÄDER:

Jeans och en bondelid-tröja och sedan åkte träningskläderna på.

 

DAGENS MAT:
Fajitakyckling med massor av grönsaker*2 och massa frukt.

 

DAGENS HÄNDELSE:
Oj....ingenting haha...så tråkig dag.

 

DAGENS PLANER:
Min dag:

8.00 Klockan ringde
9.30 Gick upp och åt frukost samtidigt som jag kollade på gårdagens avsnitt av paradise hotell
11.00 Traskade iväg till Pernilla för att plugga med gruppen
17.00 Gym med Robbin och Christian
19.00 Tvätta kläder
21.54 (Nu) Dötrött och ska snart hoppa ner i sängen

 

DAGENS VILL HA:
SÅ mycket. Min älskade barbour-jacka som jag suktar efter.

 

DAGENS SAKNAD:
Pappa.

 

DAGENS TRÅKIGASTE:
Hur jäkla halt det är ute. Man kan inte gå 10 meter utan att halka till.

 

DAGENS GODIS:
Apelsiner från ICA. SÅ HIMLA GODA!

 

DAGENS HUMÖR:
Har varit gladare. Inte så rolig dag alltså.

 

DAGENS KOMPLIMANG:
"Vilken fin väska du har!"

 

DAGENS LÄNGTAN:
Julafton!

 

DAGENS TV-SERIE:
Måste nog säga Paradise Hotell, så underhållande!

oops

Jag har nästan glömt bort att jag har en blogg haha. Det är därför det har varit så dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag har varit upptagen med att umgås med mina fina vänner, plugga och träna. 
 
Om lite mindre än två veckor beger jag mig hemmåt. Jag längtar som en tok!! Tiden går ruggigt snabbt dock, så jag kommer knappt hinna blinka innan jag är hemma. Saknar min lilla gullegris till pojkvän som fyller år på tisdag. 
På tisdag är även min låtsassyster beräknad att komma. Får se om hon ploppar ut då. 
 
Nu ska jag springa iväg till tvättstugan sen ska jag hoppa in i duschen. Kram så länge!
 
 
 

Oh so happy

Igår hade några tjejer ost&vin kväll + glögg och pepparkakskväll. Det var superkul och mysigt :D vi var alla väldigt glada för att vi har klarat båda tentorna. Jag är så himla nöjd. Jag trodde inte att jag skulle klara någon, så detta är grymt!! 


kom igen då..

Hela klassen har abstinens då vi går och väntar på att resultatet på ena tentan ska komma ut. Det har tagit lite för lång tid nu och alla mailar lärarna som dårar haha...i och med att det var en kurs på 7.5 hp så är det rimligt att det tar tre veckor, och nu har det gått tre och en halv...upprörda studenter..Kom igen dååå! Hur svårt kan det vara att rätta lite tentor?! Det jobbiga är att alla är rättade och skickade från examinatorn till kursansvarig, så dom ligger bara och skrotar hos honom. DAMP!
 
 

heja sverige

Medans alla andra kollar på Sverige-Portugal (tror jag) så sitter jag i min mysiga lilla lägenhet och dricker te, äter fruktsallad och kollar på Greys Anatomy. Plöjde igenom sista säsongerna på 90210 ganska snabbt. Så nu ska jag se klart alla säsonger av Greys, är på 6e säsongen nu. 
 
Jag är fortfarande sjuk...börjar verkligen få lite panik nu. Jag vill träna. Jag är så himla rastlös och det känns som att jag inte blir trött fast än jag är trött precis hela tiden. Så konstig känsla. Jag är hes som en gammal tant och hostar ganska mycket...Hoppas på att bli frisk till helgen. Det skulle vara så skönt.
 
Nu väntar ännu ett avsnitt av Greys. Kram!
 
 

febran

Har sovit riktigt dåligt inatt och i morse vaknade jag upp med feber. Nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv haha. Jag ska bara ta det lugnt idag. Än så länge har jag tvättat och just nu pluggar jag via skype med min grupp. Vad gör man inte för att det ska gå så snabbt som möjligt?
 
Jag måste pallra mig iväg och handla sen också...ser inte fram mot det. Usch....
 
Kram så länge!
 
 
 

yes please

 

24 dagar kvar

Det är 24 dagar kvar tills jag får träffa min Jakob igen. Längar som en tok. Igår hade vi 2 år och 8 månader tillsammans. Det känns som 5 år haha..min lilla skrutt <3 Det är sjukt hur mycket en person kan betyda för en.
 
Jag älskar dig.
 
 
 

sjukstuga

Jag har gått och dragit på mig en rejäl förkyldning. Jag började känna av det i onsdags när jag åkte upp hit och natten mellan fredag och lördag slog det till. Jag hostar sönder min hals, är fruktansvärt hes och snorig. Jag hade äckligt ont i halsen innan jag blev hes så jag är glad att det gick över. Jag är mycket hellre hes än att ha så ont i halsen som jag hade. Så jag myser runt i mina nya fina tofflor och med min nya mysiga filt. (Se bilden)
Jag tänkte gå ut och ta en promenad, men jag tror inte jag orkar. Min kropp är trött, tung och jag fryser redan nu. Det kanske är febern som kommer krypande...usch! Men jag är glad att jag blev sjuk nu och inte när jag var i Korea. Kram!
 
 

förfest hos fia

Igår drog jag ihop en liten förfest eftersom jag har fyllt år. Så då kom nio härliga tjejer till mig och vi (i alla fall jag) hade superkul! Vi snackade massor, spelade med andra ord och några kortspel. När klockan var runt 22.30 drog några av oss vidare till STUK där bandet De Vet Du spelade. Alltså....det var bland det töntigaste jag sett. Tre killar som hoppade runt med solglasögon och tjocktröjor där det stod "De Vet Du" på ryggen och en som stod och var DJ med solglasögon och var utan tröja...Sen har jag knappt hört deras låtar förut så det gjorde ju inte saken bättre haha. Men det var hur roligt som helst i alla fall! Sarah blev uppburen på scenen och han utan tröja stod och dansade i kallingar framför henne haha. När STUK stängde kom några hit och hängde ett tag och runt 05.30 låg jag i sängen och kollade på 90210. Efter ett tag somnade jag som en stock. Ikväll ska jag mysa hos Carro med god mat och så mycket bättre.
 
 
 

hemma i mitt älskade land

Nu är jag (äntligen) hemma igen. Vi har haft världens bästa vecka i Suwon, Korea med min saknade bror. Veckan har gått så otroligt snabbt och vi har hittat på massor med roliga saker. Jag lägger upp bilder och text senare.
Kram!
 
RSS 2.0