Nytt

Jag var på stan igår och kikade lite. Då fick jag med mig lite fina saker hem.
 
En stickad tröja som jag är förälskad i. Älskar allt med den.
 
En träningströja som såklart är ROSA.
Ett par örhängen som jag ÄLSKAR.
 
 

värsta natten på länge

Vilken jäkla natt...fy! Jag låg vaken från 02.00 till klockan 06.00. Det var omöjligt att somna igen när jag visste vad som pågick. Jag försökte hålla kontakten med Pernilla under hela tiden tills jag visste att hennes hus var säkert att vistas i. Jag är fortfarande chockad men så himla glad att inte Carro och Josefin inte åkte upp igår som de hade planerat.
 
Nu ska jag upp på stan och köpa brandvarnare haha. Kram
 
 
 

Vaknar av ett samtal

Klockan 02.00 vaknar jag av att mobilen ringer men jag klickar bort samtalet. Efteråt ser jag att det är Pernilla och jag vet att hon inte skulle ringa mitt i natten om det inte var något allvarligt. Så nästa gång hon ringde så svarade jag. Det visade sig att mittenhuset av de tre studentlägenhetshusen hon bor vid stod i lågor. Hon vaknade av att en tjej skrek "HJÄLP DET BRINNER!!". Några minuter senare är alla tre läghenhetshus evakuerade och sex brandbilar samt poliser och ambulanser på plats. Alla Luleås studenter är vakna vid det laget och de flesta vet om vad som hänt. Som tur är hann alla ut och endast tre stycken skadade. Jag är så himla glad att inte mina kära vänner Josefin och Carro är i Luleå än. De bor nämligen högst upp i det lägenhetshuset som det brinner i. Det var även högst upp som branden började (tror dem) som tros ha startat av en torrkokning. Gissa om jag har kollat mina plattor några gånger i natt. Jag kommer inte kunna somna om. Fy..
 

back on track

Nu har jag skrivit omtentor och är back on track. Det har varit plugg konstant i en vecka nu, speciellt när jag kom upp till Luleå. Men nu här dom skrivna och jag kan ÄNTLIGEN ta det lugnt. Det är så himla skönt. Så idag ska jag inte göra NÅGONTING. Eller ja, jag ska pallra mig iväg till ICA senare för att köpa något mumsigt till kvällen, det tycker jag att jag förtjänar.
 
 

inspiration

 
 
 
 

i wont give up

Den här dagen har gått så otroligt snabbt. Jag var nyss ute på en liten prommenad. Det är så skönt att rensa tankarna lite. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig i sängen med en kopp te och en bra film.
 
 

Bra start på ett bra år

Gårdagens utgång var en riktigt bra start på vad som kommer bli ett riktigt bra år! Vi hade så kul och det var riktigt roligt att träffa lite klasskamrater igen. Världens bästa! Idag är jag glad. Det kommer bli ett kanonbra år.
 

good to be back

Det är faktiskt jätte skönt att vara "hemma" igen. Jag har saknat min lilla lägenhet. Jag kom hit runt 7.00, då packade jag upp mina väskor, duschade och sen la jag mig och sov i nån timme. Det behövdes verkligen. Sen tog jag det lugnt, åt lite frukost innan jag kilade iväg till ICA för att handla mat. Nu har jag ätit och sitter och pluggar. Ikväll blir det utgång, det ska bli SÅ kul att träffa kompisarna igen. De flesta har inte kommit upp än, men några godingar är här :D Längtar! Nu ska jag plugga några timmar till innan jag ska börja göra mig iordning.
Kram!
 
 
 
 

going back

Imorgon bär jag av mot Luleå efter nästan tre månader hemma. Självklart har jag blandade känslor, men det ska bli roligt att träffa alla igen. Jag har packat massor idag och herrejisses vilken väska jag ska släpa på. Eller ja...jag har tre väskor. En SUPERSTOR hockeytrunk, en lite mindre "fotbollsväska" och en handväska. Det kommer bli galet tungt att dra och lyfta upp på tågen. Tåget går 15.45 från Örebro och jag är framme i Luleå 06.42 på lördag. 
 
Förutom att packa så har jag träffat mina kära vänner Fia och Malin idag. Det var jätte mysigt att träffas en sista gång innan "hemfärden". Jag vet inte riktigt vilket ställe som är hemma egentligen. Kanske båda? Jag kallar båda för hemma i alla fall.
 
När jag var på stan så köpte jag ett fint linne från MQ och märket Stockhlm. SÅ fint.
 

dagens

 

Nytt för håret

I måndags klippte jag mig och färgade håret. Jag brukar alltid slinga håret men den här gången ville jag ha en stor förändring så jag färgade det. Det blev jätte bra, men för att få bort dom gula tonerna så köpte jag silverschampoo och balsam. Det funkar jätte bra! Jag köpte även saltvattenspray för att få lite volym. Supernöjd med allt!

måsten i höst

I höst är det två klädesplagg jag måste ha. Ett par (eller flera haha) snygga skinnhandskar och snygga sjalar/scarves. Hösten
 
 
 
 
 
 
 

so happy

Jag är så glad. Livet är riktigt roligt just nu. Jag ser verkligen fram emot att åka upp till Luleå och börja mitt sista år på mäklarutbildningen även om det är tufft att lämna mamma, Jakob och fina vänner.
 
Happy happy happy.
 
 

Fri från tandställning

ÄNTLIGEN! Nu har jag äntligen tagit bort min tandställning och det är så fruktansvärt skönt! Jag kan inte sluta le och jag kan inte sluta slicka mig själv på tänderna för dom är så himla lena haha. Jag har även klippt mig och färgat håret. Här kommer dåliga bilder tagna med webcamen. (Ni får en bild på mina fina akrylnaglar, för dom har jag inte visat)
 
 
 
 
 
 

Great days

Jag har haft underbara dagar med min guldklimp till vän. Fia ♥
 
Först åkte vi till Eskilstuna för att fira Fias vän Elli. Det var roligt att göra nått annorlunda och träffa lite annat folk.
 
Dagen efter det (i torsdags) åkte vi snabbt som attan mot Nyköping och Fias sommarstuga. Vi hade så fint väder den dagen. Vi tränade lite, solade, åt god mat och njöt av livet.
 
I fredags åt vi god frukost sen åkte vi iväg och spelade tennis. Så himla kul :D Efter tennisen åkte vi hem, åt lite innan vi la oss i solen för att sova lite. Man blir utmattad av att göra ingenting haha. Sen tog vi det lugnt resten av fredagen och lördagen då vi åkte hem.
 
 
Kram!

nytt i garderoben

Jag har köpt lite nya kläder på sista tiden. Bland annat ett par vrålsnygga byxor och en snygg kofta. Här kommer bilder på koftan och en sjal. (Båda är glittriga men det syns inge bra på bild)
 
 

Akrylnaglar

Jag tänkte fixa mina naglar för första gången i veckan. Det blir nog akrylnaglar. Jag tycker att det är så himla snyggt och fräscht med fixade naglar. Spännande spännande!
Tänkte köra på fransk manikyr.
 

good weekend

Det har varit en riktigt bra helg. I fredags cyklade jag och Calle till Fröken Brogrens direkt efter jobbet för att möta upp mamma och Anders. Vi fikade jätte gott fika och satt och pratade. Sen åkte vi hem för att träna lite innan vi satte oss i soffan och myste.
 
I lördags hade mamma fixat en överraskning åt mig och Calle. Vi hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Till slut kom vi fram till Degefors och en dressinbana, så himla mysigt! För er som aldrig har hört talas om dressin så är det en slags cykel som man använder för att cykla på ett tågräls. Det är jätte roligt!
Vi hade jätte mysigt och fick mata lamor och får på ett ställe haha. Sen när vi kom hem åkte jag direkt till Jakob för att vara med på hans prisutdelning (han kom 2a på en tävling som Ringströms guld och ur sponsrade och vann JÄTTEFINA saker, bland annat omega-morgonrocken på bilden lite längre ner). Efter prisutdelningen så åt vi skaldjursplatå, mums. Sen somnade jag som en stock vid 23.30 medan han kollade på golf.
 
 
 
Idag har jag sovit ut rejält och det var så otroligt skönt. Sen tog jag och Jakob det lugnt tills jag åkte hem vid 15-tiden. Då lagade jag snabbt mat till mig och mamma innan vi cyklade ner till Lager 157. Jag köpte ett par jättefina Bondelid-byxor. Är så nöjd! Sen har vi myst på balkongen och ätit Ben&Jerrys. Nu har vi förflyttar oss till tvn istället.
 

last day

Imorgon är sista dagen på jobbet. Jag längtar som en dåre tills klockan slår 15.00 imorgon och jag får gå och duscha. Jag har varit helt slut sen dag ett på dessa tre veckor. Jag är verkligen inte van med detta tempo på jobbet och de tidiga morgnarna. Klockan står på 05.45 varje morgon och jag är lika trött varje gång jag hör klockan ringa. Det ska bli så skönt att hinna slappa nån vecka innan det bär av mot Luleå igen. 
 
Den kommande helgen är den sista helgen jag, mamma och Calle har tillsammans innan Calle åker till Korea och jag åker till Luleå. Det är lite tråkigt att tänka så. Jag ska njuta av varje sekund jag har med dom båda tillsammans. Vi ska försöka hitta på något extra mysigt.
 
Kram
 
 

fyra månader

Nu har det gått ungefär fyra månader sedan jag opererade bort mitt underbett. Jag har inte haft så mycket att berätta om det då det rullar på som vanligt. Det ända som är lite jobbigt är att känseln inte har kommit tillbaka helt på vänstra sidan av hakan och läppen och på tandköttet, men det har som sagt bara gått fyra månader. Annars har allt gått hur bra som helst och jag är så obeskrivligt nöjd. Jag behöver aldrig tänka på att dölja munnen längre och det är så himla skönt. Nu är det inte länge kvar tills jag ska ta bort tandställningen, sen är resan klar. (förutom några besök för att kolla så att allt är okej)
 
Här kommer lite bilder på hur jag ser ut. Svullnaden har lagt sig rejält. (jag har ganska runda kinder sen innan, men lite till försvinner nog)
 
 
 
 
RSS 2.0