NY BLOGG !

www.sofiahjertqvists.blogg.se
 
Läs nya bloggen istället!

Hej alla härliga!

Ni hittar mig nu mera HÄR! 
 
Jag har gjort en ny blogg för att jag kände att jag behövde lite förändring. Fortsätt gärna läsa min blogg där. Jag kommer ha kvar denna blogg men jag kommer inte uppdatera något!
 
 
 

länsförsäkringar

Igår skrev jag på mitt anställningsavtal! Den 1 augusti börjar jag jobba på Länsförsäkringar som mäklarassistent/mäklare. Jag har otroligt mycket att lära mig på praktiken i sommar men det kommer bli himla roligt. Gissa om jag längtar?!
 
 
 
 

vart är solen??

Nu tycker jag att solen kan kika fram. Jag har inte sett den på ett tag. Längtar som en tok till våren..detta väder är trist. 
 
Snart ska jag fixa mig lite sen ska jag upp på stan och möta Jakob. Vi tänkte kolla runt på stan och fika/plugga lite. Det ska bli mysigt! Nu ska jag äta mat och kolla på ett till avsnitt av Revenge. Grym serie!
 
 
 

örebro

Jag har det hur bra som helst här hemma i Örebro. Det är så skönt att inte göra någongting och att inte ha några måsten, fast det har jag knappt i Luleå heller haha..På måndag beger jag mig på Luleå igen för de sista veckorna innan tentan. Jag har alltid varit i tid med att anmäla mig till tentan men nu missade jag det med en dag..hade helt glömt bort det. Så det är bara att hålla tummarna att det finns plats för lilla mig. Klantfia.
 
 
 
RSS 2.0