one done, one to go

Idag skrev jag en tenta i fastighetsvärdering. Haha jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det känns som att lärarna gör om tentorna (svårare och konstigare) enbart för våran klass. De tentor vi får skiljer sig ALLTID väldigt mycket mot de tidigare tentorna. Det är så himla irriterande....dagens tenta var väldigt annorlunda mot det vi lärt oss och som läraren bad oss plugga på. Det kom saker som vi inte ens har gått igenom och det stör mig så himla mycket. Jag svarade på allt så nu håller jag bara tummarna på att jag klarar den.
 
Nu är det bara att ladda om batterierna och satsa på nästa tenta som är på fredag. Då är det fastighetsrätt för mäklare som gäller som är en juridikkurs. Jag är så sjukt trött på den där j*vla lagboken. Men nu jäklar ska jag ge gärnet för om fyra dagar får jag vila och spräcka den här jäkla tentabubblan. I can do it!
 
Nu ska jag sussa. Kram!
 
 
 
 
 
 

today is the day

Idag åker jag hem! Längtar som en tok. Just nu sitter jag i  min mörka lilla lägenhet med massa tända ljus,en kopp te, mysig musik och pluggar. Jag är näst intill färdigpackad. 14.19 ska jag ta bussen till flygplatsen. Det är så himla bra att busslinjerna har ändrats så att bussen till flygplatsen går precis utanför mig! Jag kommer vara på Örebro resecentrum 21.16 ikväll. Exciting!
 
Nu ska jag fortsätta plugga! Kram så länge.
 
Samma dag som tandställningen åkte. Då var jag allt lycklig!
 

En lista

Nästa planerade resa?
Förutom hemresan imorgon så ska jag åka till Korea den 2 november.

 

Vem sov du senast med?
Pernilla. Eller ja, jag låg på en madrass på golvet haha.

 

Senast sedda film?
Twilight maraton med Pernilla.

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Min kära mamma.

 

Senast 3 inkomna sms?
– Haha ok :D
– Du kan nu checka in på SK0011.....
– a:)

 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
– Massa konstiga saker :)

 

Vem och vad skrev någon senast till dig på Fb?
Sarah skrev att jag måste kolla på programmet "sommartider" som börjar ikväll.

 

Vart vill du åka just nu?
Thailand tack.

 

Vad ska du göra imorgon?

Träna, plugga sen ska jag ÅKA HEM!!

 

Vad skrattade du senast åt?
Pia och Matildas podcast.

 

Senaste köp?
Toapapper, mandariner och bananer.

 

Vad har du på dig?

Träningskläder.

 

Hur mår du?

Jag mår bra! Jätte taggad på att åka hem.

 

 
 

 

 

i'm feeling good

Allt känns bra just nu. Jag känner att pluggandet går bra, jag ska åka hem om några dagar och jag ska åka till Korea om mindre än två veckor. Längtar så :D
 
Jag kom precis hem till mig lilla fina lägenhet och sprang direkt till tvättstugan för att tvätta lite innan hemresan. Nu ska jag snart gå och hänga upp tvätten och sen tänkte jag gå iväg och träna lite. Ska bli skönt att springa och rensa tankarna lite, det var länge sen nu! Sen ska jag plugga lite till innan jag lägger mig i sängen och sussa. 
 
Kram så länge!
 
Saknar min fina vän.
 

tråkiga veckor

Jag vet att det är ganska tråkigt att titta in här på min blogg för tillfället, det händer inte så mycket. Jag får skylla det på att jag pluggar varje dag och satsar allt på att klara tentorna som är om lite mer än en vecka. Efter det åker jag till Korea och där kommer det förmodligen inte heller bli så mycket bloggning. Men när jag kommer hem ska jag visa massor med bilder! Håll ut :D
 
Det är kallt här nu. Det är runt -5 om dagarna och det känns som -20 haha. Jag hade glömt bort hur kallt det kan vara...mössan måste vara på varje dag, annars fryser man öronen av sig. Jag ska snart cykla tillbaka till Pernilla och fortsätta plugga. Kram på er!
 
Saknar detta!
Från vänster: Josefin, Sofia, Pernilla, Caroline, Sarah och Jag

mitt kryp-in

Inatt sover jag i mitt lilla kryp-in. Kände att Pernilla och Robbin skulle få vara lite i fred innan han åker imorgon. Det är lite skönt att vara hemma, det var länge sen nu. Jag är bara hos Pernilla nu för tiden eftersom vi pluggar dag ut och dag in. Tentorna närmas sig nu..en och en halv vecka kvar till första tentan nu. Det känns overkligt!! 
 
Nu ligger det ett litet täcke med snö på marken. Det är faktiskt mysigt, men kallt. Jag börjar längta rejält till juletider nu när snön kommer.
 
Kram på er
 
Inspo
 
 
 

första snön

Idag på eftermiddagen kom första snön i Luleå. Det snöade inte ens i en timme och det la sig aldrig på marken då det är plusgrader. Snart kommer det säkert ligga ett tjockt täcke med snö...vet inte om jag längtar eller inte.
 
Nu ska jag och Pernilla ta en paus från plugget och gå till Ica. Kram
 
Skriver från Pernillas dator, så är här en bild jag snokade fram. Bilden är nästan precis ett år gammal. Kärlek <3
 

a new week

Ännu en vecka har passerat och tiden går lika snabbt som vanligt. Jag har haft en underbar helg med mycket skratt. Jag har världens finaste vänner. 
 
Fredag - i fredags var jag hos Pernilla hela dagen. Vi pluggade från morgon till kväll. På kvällen kollade vi på Idol, lagom tills Idol var slut kom Sarah och vi satte på Slumdog millionaire. Det dröjde inte länge tills jag slocknade haha..Jag har aldrig lyckats se klart den filmen. Vill ju så gärna.
 
Lördag - vi sov ut till strax efter 11. Då åt vi en god och lång frukost innan jag och Sarah traskade iväg till gymet för lite löpning. Det var så skönt att få svettas lite. På kvällen fixade vi oss snygga, lagade grymt god middag och sen begav vi oss till Jacob för lite förfest. Det var en jätte rolig kväll som både blev lyckad och misslyckad. STUK ligger väldigt långt ner på min lista just nu. Jäkla skitställe...runt 05 låg jag och Pernilla i sängen och sov som små barn.
 
Söndag - 15.00 vaknade vi i söndags..det är nog första gången jag sovit till den tiden. Men skönt var det! Vi gick upp och skrev klart vår rapport. På kvällen gick jag och Sarah till Otto för att äta tacos med ett gäng härliga killar. Vi åt god tacos och kollade först på Taken (grym film) och sen kollade vi på En oväntad vänskap. Det var första gången jag såg den filmen. Gud så vi skrattade! Så bra film.
 
Nu är det måndag (ca 01.30) och jag kom precis hem. Det var så länge sen jag sov i min säng....halleluljah!
Här kommer lite bilder
 
 

Några datum

♥ 25 oktober → Hemresa
- 28 oktober och 1 oktober → Tentor
♥ 2 november → Korea
♥ 6 november → 20 år
 
Det kommer hända mycket roliga saker inom loppen av två veckor i slutet av oktober. Längtar så!

new day

Dagarna går sjukt snabbt. Det är redan tisdag och klockan är redan två!! Herrejisses..
Vi pluggar varje dag hela dagarna. Det är bara att bita ihop de kommande tre-fyra veckorna, sen får jag koppla av i Korea. 
 
Ikväll ska vi lyxa till det med riktigt god mat och äppelpaj. Mums!
 
Inspo.
 
 

one month

Igår var det precis en månad tills jag fyller 20! Längtar ganska så jätte mycket haha ;) Kommer att fira min födelsedag i Sydkorea med mamma och Calle. Sjukt häftigt!
 
Jag, Pernilla och Sarah har pluggat mesta delen av dagen. Nu börjas det. Tre veckor till tentorna....usch. Vi skrev nyss tentor ju.
 
Bild tagen från Carros blogg från helgens festligheter.

crazy

Gårdagen var galen haha. Vi var ett gäng som förfestade hos Pernilla för att sen dra vidare ut på STUK. Vilken kväll. Så sjukt kul! Idag är man sliten haha. Här kommer lite bilder.
 
 
 
 

fina vänner ♥

Idag träffade jag Malin och Fia för att fika på Fröken Brogrens. Åh vad mysigt det var!
Jag har så fina vänner. Kärlek till er ♥
 
 
 
 

greatest love of all

Åh vilken bra helg jag har haft! Jag har spenderat den med Jakob och mammsen.
Så himla mysigt. Här kommer några bilder.
RSS 2.0