mitt tvåtusentolv

Januari var ett år sen, så jag kommer inte ihåg så mycket av vad jag gjorde. Jag kommer i alla fall ihåg att jag gjorde massor med goda smoothies! Vi hade jätte mycket roliga träningar med mitt älskade lag IF Eker. Tog en skidtur med älsklingen min. Och jag hade nästan alltid på mig skjortor med en tröja över!
 
I Februari åkte jag upp till Luleå för första gången för att hälsa på min fina bror. Hade hur roligt som helst, och blev väldigt sugen på att plugga där. Åt massor med gott fika och sötsaker. I slutet av månaden åkte jag till Kina med min kinesiskaklass. Vi var där i två veckor, längtade hem redan efter några dagar. Men det var kul! Tror även det var i februari som jag blev med tandställning.
I början av Mars kom jag hem från Kina och hade shoppat lite..se bilden högst upp till vänster. Hade alltid på mig min älskade biega jacka med min burberry sjal till. Chillade runt i min kanin-onepiece, som jag gör varje gång jag kommer hem till Örebro. Satt ute i SHORTS!!! Firade min älskade vän Fia som fyllde 18 år ♡
Var med min älskling hela tiden.
I April hade vi kalas och åt god tårta! Firade påsk i Stockholm då jag var påskhare, såklart! Var vid slottet på valborg och sedan åkte jag och Jakob hem till honom och firade. (såg att samma bild kom med i april igen, men den är fin så det gör inget)
Maj var en väldigt bra månad. Det var jätte fint väder och allt var bara så humla bra. Fikade massor på Fröken Brogrens med mammsen, åt massor med jordgubbar och spelade fotboll. Ååh, längtar tillbaka! Köpte även klänningen som jag hade på kvällen efter studenten. Fisen och jag var lite spontana och drog till Satin en kväll, men det slutade med att vi åkte hem direkt för det var så mycket folk haha. Sist men inte minst så hade vi bal. Den kvällen var så himla underbar. Kommer aldrig glömma den. Gick med min fina vän Damir.
Juni, oj oj oj vilken månad. Klassen fixade massa grejer till flaket och hade en grillkväll. Så mysigt! Sen några dagar efter tog vi STUDENTEN!!!!!! Bästa dagen ever. Fyfan vad roligt vi hade HELA dagen. Unforgettable.♡
Hade myskväll med några tjejer från laget. Firade midsommar med jakob, hans familj och några andra familjer. Det var lika roligt som alltid.
Juli var en fin månad. Var på bröllop i Åsa där vi hade jätte skönt. Var i Österrike med familjen och Anders familj. Det var så himla fint. Vi åkte till Örnnästet, Hitlers sommarstuga. Så himla coolt att ha vart där, men lite läskigt. Plockade MASSOR med jordgubbar och proppade i mig massvis när jag plockade. Spelade beachvolley med Fisen, så rackarns roligt. Vill göra det i sommar med, men det kan bli svårt nu när jag ska operera mig..
Var med Jakob typ varje minut av varje dag♡
Det här var ens pännande månad. Var på Hallargården och plockade dom största hallonen jag någonsin sett. Var caddy åt älsklingen, som vann! Åkte till Stockholm för att shoppa och gå på Grönan med älsklingen och hans syster. Firade Jennifer som fyllde 18 år. Och sists men inte minst, kom in på Fastighetsprogrammet på Luleå Tekniska Universitet. Så jag flyttade till Luleå i Augusti.
Har inte så mycket att säga om september månad. Lärde känna väldigt fina vänner. Festade massor, pluggade massor. Åkte även hem för första gången på över en månad. Fy vad jag längtade hem!
 
I Oktober kom första snön i Luleå, men den försvann snabbt. Började även träna med tjejerna, vi tränade som galningar. Det gör vi fortfarande! Skrev min första tenta, som jag klarade. Så himla skönt.
 
I början av november var jag fortfarande hemma i Örebro. Jag fyllde år! Fick mina efterlängtade hunters av mamma♡ När jag var hemma fick jag reda på att jag hade fått en lägenghet i Luleå, ÄNTLIGEN! Så fort jag kom upp köpte jag massor till lägenheten. Ett gäng tjejor åkte iväg till IKEA i Haparanda för att storshoppa till våra lägenheter. Vi gick även på en glitter-sittning som spårade helt, men det var super kul! Festade massvis. Jag fick till och med träna med Magnus Samuelsson, det var lite häftigt.
 
December, kära december. Början av denna månad var seg. Jag bara väntade på att få åka hem hit och träffa familj, pojkvän och vänner. För att få tiden att gå snabbt så hittade vi på lite skojiga saker. Vi bakade lussebullar, gick på julskyltning och bowlade. Det var super mysigt, för jag har dom finaste vännerna. Mina fina vänner Pernilla och Carro gick på bal, så jag var med när dom fixade sig. Sen äntligen åkte jag hem och överraskade mamma på hennes födelsedag. Har haft det så mysigt här hemma. Älskar mina nära och kära♡
 
Detta var en snabb titt på mitt år. Det har varit ett toppenbra år och jag är säker på att 2013 kommer bli  minst lika bra.
 
Kram
 

pearl harbor

Igår kikade jag, Jakob och hans familj på filmen Pearl Harbor. Hade inte sett den innan och hade inga föväntningar. Men fy vilken fin film! Jag och Matilda satt och grät som tokar på slutet. Rekommenderar den verkligen!
 
Igår var sista dagen med Jakob..känns jätte jobbigt! Han åkte till Sälen i morse och kommer hem och en vecka, och då har jag förmodligen åkt upp till Luleå igen. Ughh..åker snart...får lite panik när jag tänker på det. Mest för att jag har två stora tentor den 14e och 16e. Måste plugga tills jag spyr, för jag vill verkligen klara tentorna.
 
Kommer kanske hem igen i början av februari för att besöka tandläkaren. Ska dock höra om jag kan skjuta upp det eller om det är viktigt att jag kommer. Det blir så mycket pengar för ett litet tandläkarbesök när jag redan är klar för operation. Känns så onödigt om de bara ska byta en tråd, då kan jag lika gärna göra det i Luleå.
 
Nu ska jag fortsätta plugga.
Kram
 
 

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor med saker! Tagit studenten, börjat på universitet, klarat första tentan, varit iväg från nära och kära i över en månad.
 
 
Hur har ditt 2012 varit?
Hur bra som helst faktiskt! Är väldigt nöjd med det här året. Självklart har jag haft motgångar, men det behöver man för att se det bra i livet.
 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Det blir vad man gör det till.

 

Blev du kär i år?
Har varit kär i min älskade Jakob i 21 månader. Blir nykär varje gång jag kommer hem till honom♡

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
8 juni. Studenten.

 

Vad är din största framgång 2012?
Skulle nog säga att min största framgång är att jag kom in på fastighetsmäklarlinjen på Luleå Tekniska Universitet.

 

Bästa köpet?
Oj, svårt! Jag vet faktiskt inte. Har köpt mycket saker som jag är nöjd med.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyran, skolböcker, saker till lägenheten, kläder och julklappar haha.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Såklart!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
Hmmmm, vet inte. Tror inte jag kopplar låtar till årgångar.

 

Vem har du umgåts med mest?
Familjen och Jakob tror jag. ♡

 

Bästa minnet från 2012?
Många fina minnen. Men studenten är svårslagen.

 

Hur många kysste du?
Min älskade pojkvän, Jakob♡

 

Har du haft ett förhållande under 2012?
Ja.♡

 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Mer kläder i garderoben och en tv!

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat!! Det ska bli ett nyårslöfte, att verkligen fokusera på studierna.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänka. Tänker så förbannat mycket.

 

Favoritprogram på tv?
Vet faktiskt inte. Har ingen TV så jag kollar serier på datorn. Några favoriter är väl Gossip Girl, 90210 och One Tree Hill.

 

Största musikaliska upptäckten?
Olly Murs! Fastnade för honom direkt. Så bra!

 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Har länge velat ha ett par Hunters, men hade inte önskat mig några då de är ganska dyra. Men min fina mamma köpte ett par till mig när jag fyllde år. Hon är bäst ♡

Vad gjorde du på din födelsedag?
Vaknade hos Anders, då kom mamma, barnen och Jakob i och sjung med frukost på sängen. Sen stack alla dom till jobb och skola så jag somnade om. Sen träffade jag Fia på stan och vi fikade. Myspys! Åkte hem till Anders igen och åt god mat och efterätt och öppnade paket.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Att inte bo så lång bort ifrån mina nära och kära.

 

Vad fick dig att må bra?
Familj, pojkvän, vänner och fotboll.

 

Vem saknade du?
Familj, pojkvän och vänner.

 

De bästa nya människorna du träffade?
Mina klasskompisar!! Så underbara hela högen. ♡

Det bästa du har åstadkommit i år?
Oj, vet inte!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013
Fokusera på det som betyder mycket. Slösa inte tid och energi på sånt och sånna som inte är värt det. Lägg ner tid på studier och försök att klara av tentorna. Kämpa igenom operationen och läkperioden efteråt, det kommer gå bra! Var glad.♡

New

Detta köpte jag innan jul! Super nöjd.

Dagen efter

Mesta delen av dagen spenderades i Västerås med släkten. Resten av dagen har spenderas hemma framför tvn med mamma, bror och Jakob. Så skönt att vara hemma fast än vi bara var borta några dagar.
 
Imorgon ska jag iväg och träffa farmor, farfar, faster och kusin i Katrineholm och Vingåker. Då tänkte vi även svänga förbi Factory Outlet när vi ändå är där. Ska bli kul att gå runt där och kika lite!
 
Längtar som bara den för att shoppa lite på mellandagsrean!! Gud vad jag vill ha nya saker. Har lite nytt som jag inte har visat. Kan lägga upp bilder på det inom kort.
 
Kram
Här kommer lite wanties
 

God jul

Igår var det julafton!! Hade en underbar dag. Vi åkte pulka, grilla korv, åt god julmat, tomten kom, julklappsleken och spelade sällskapsspel! Fick så mycket fint, är jätte nöjd!

storebror

 
Idag kom min älskade bror hem! Som vi har myst. Vi har ätit lunch på Paolos med pappa och Jakob, vi har myst med mammsen och handlat lite julklappar. Nu har jag bara två julklappar kvar, dom ska jag köpa imorgon. Sen är jag helt klar!
 

julklappsshopping

Snön yr som bara den idag! Helst vill man bara sitta inne hela dagen, men vill ändå hitta på något. Så det var ju toppen när fina fia frågade om jag ville med till Marieberg och handla lite julklappar då jag inte har handlat några alls! Panik. Jag och Calle köper många tillsammans, men det är lite svårt att köpa något när han är uppe i Luleå änad tll 20 dec..får väl köpa några innan han kommer ner.
 
Skulle egentligen ha spelat match idag,men Garphyttans IF lämnade WO. De hade tydligen inte tillräckligt med spelare. Så det var ju lite synd! Men som tur är så har vi match imorgon igen. Då är det vinna eller försvinna som gäller, nervöst!
 
Nu kommer Fisen hit snart, så jag ska börja ta på mig ytterkläderna. Kram!
 
 
Fick ganska många julklappar förra året !

Grattis!

Idag fyller min fantastiska mamma år! Stort grattis, jag älskar dig! ♡

Julen är snart här

awesome

Det här är första inlägget jag skriver från min surfplatta, är överlycklig!
Fina fia åkte härifrån för ett tag sen. Vi hade jätte mysigt med massa prat och fika. Hon är guld♡

Nu ska ja hitta nått att äta! Kram

a great day

När jag vaknade och kikade ut genom fönstret såg jag hur solen sken på snön som glittrade så himla fint! Fick lite panik och kände att jag var tvungen att gå ut, men jag orkar inte haha...ska snart åka hem och fixa lite innan min Fis kommer dit! Ska bli så himla roligt att träffa henne, det var så länge sen!
 
Gårdagen var så underbart bra! Är gladare än någonsin att vara hemma ♡
 
Kram
 
 

äntligen hemma

Efter en väldigt lång resa, 15 timmar för att vara exakt, så är jag äntligen hemma!
Jag är inte hemma hos mig dock, utan hos min älskade pojke. Jag hade tänkt att överraska mamma på hennes födelsedag som är på torsdag. Så jag gömmer mig här tills dess. Var hemma en stund innan jag åkte hit då mamma inte var hemma. Hoppas hon inte märker något! Glömde lägga tillbaka plattången...så jag tror hon kanske anar något.....ska försöka att inte prata med henne tills jag ska dit på torsdag!
 
Åh vad underbart det var att träffa Jakob igen. Det är nästan så att man blir nykär när man är borta från varandra så här länge åt gången! Vi sitter nästan ihop nu. Är så lycklig♥
Just nu är han och spelar lite innebandy, så jag sitter här i hans säng med Frasse(kissen) snarkandes brevid mig. Han brukar aldrig vela vara med mig, men nu hoppade han upp i mitt knä och la sig brevid mig! Överlycklig!! :D
 
Nu ska jag läsa lite bloggar om käkoperationen...
 
Kram

x-factor finalen

Sitter ensam i mitt lilla kryp-in och kikar på x-factor finalen. Sitter mest och är nervös för att nån ska sjunga fel eller sjunga falskt haha...min älsklingsgrupp åkte ut förra veckan (J.E.M) så jag vet inte riktigt vem jag hejar på, men jag tror nog det är Awa! Tycker bara det är synd att dom har piffat upp henne så mycket, dom har fått henne att se så mycket äldre ut än vad hon egentligen är.
 
Dagen har spenderats hos Pernilla där jag kollade på och hjälpte henne och Carro att fixa sig lite. Dom är nämligen på bal just i detta nu. Är lite avis faktiskt, dom var så himla fina i sina långa klänningar och deras fina hår. Har tagit hur mycket bilder som helst. Här är några:
 
Vad hände med armen..? :o

Only you can give me that feeling

Dagen har varit bra men lång! Föreläsningarna var så otroligt tråkiga och kändes så galet långa..
Var på stan en snabbis förut och köpte present till mammsen med min älskade bror. Jag passade på att köpa en kappa som jag har kollat på tidigare. Den skulle ha kostat 800:-, men det var 50% så den kostade bara 400! Är så nöjd :D

Nu sitter jag i min lilla fåtölj och kikar på film. Ska koka en kopp te, har druckit galet mycket te idag haha...
Kram!

❄❄❄

Det var helt vitt ute när jag kikade ut genom fönstret i morse. Så himla mysigt!!
JAG SOMNADE TIDIGT IGÅR!! Det var så himla skönt. Sov från 21-10. Helt otroligt! Nu är jag så himla utvilad, och det är hur skönt som helst.
 
Idag har jag inget planerat förutom Body Pump vid 17. Vet dock inte om jag ska gå på den då jag har väldigt ont i mina armväck..?! Hur knasigt ställe som helst att ha ont på. Varje gång jag böjer armen gör det ont, kan det vara en överansträngning? Knas knas.
 
 
 
Bild från förra julen i Mora.

time stands still - six more days

 
Idag var vi lediga, men min grupp i marknadsföring träffades för att jobba och få feedback på vårat senaste arbete. Det gick bättre än väntat, är nöjd. Nästa arbete ska vi dock få full poäng på!! När vi hade jobbat klart för dagen gick vi iväg för att träna lite. Vi var alla hur trötta som helst och så otaggade på att träna. Jag satsade på att springa 5km eftersom jag sprang milen igår och körde styrka på det. Men det blev en mil idag med. Känns så kort att springa ynka 5km när jag vanligtvis springer en mil. Men det var bra att jag orkade det, för nu är jag trött!
 
Är ledig imorgon med, så jag tänkte tvätta lite på förmiddagen. Sen ska jag dra mig till gymmet och springa lite om jag orkar. Har inget mer planerat. Ganska skönt faktiskt.
 
Nu ska jag nog sussa. Godnatt!
 

-

Grattis älskling!

Idag fyller min fina Jakob år. Stort grattis älskling!

Angelica Blick

 
Hon är så vacker
 

bilder från veckan

 
Mellanmål innan träning.
Nytt rekord på milen. Riktigt nöjd.
Mumsig frukost.
En outfit.
Testade mössor med pernilla.Denna goding fick följa med mig hem.
Bowling-outfit.
Fina mössan.
I väntan på våran bana.
Bowling!
Bowling.
Ännu mer bowling.
Middag och massa julbak!
Mys.
Nattmys!
Älskade vän ♥
mmummsss.
Ännu en outfit.
Vinterklädda flickor.
Vinterklädd Fia!
Nytt♥
3 nya vita mössor. Dessa två och den jag har på de andra bilderna.
Avslutar med en fin bild på mig och Pernilla som är tagen från Carros blogg (http://carolinelenner.blogg.se/)!
 
Kram!

längtar, längtar och längtar

Jakob fyller idag.
9 dagar kvar tills jag är hemma.
22 dagar tills julafton.
LÄNGTAR!
Det var ett tag sedan. Har gjort ganska mycket sen jag skrev här sist.Jag har:
♥Sovit hos Pernilla 2 ggr
♥Shoppat
♥Bowlat
♥Varit på O'learys
♥Bakat lussebullar, knäck och druckit glögg
♥Varit på julskyltning med fina vänner
♥Lagat lunch med min älskade bror
 
(Kommer en bildbomb i nästa inlägg)
Idag gick jag, Carro och Pernilla upp 8.15 för att äta frukost och kika på julkalendern. Det var supermysigt. Fast trötta var vi. Iallafall och jag Pernilla haha..Sen åkte vi upp på stan för julskyltningen. Det var hur mysigt som helst. Snön såg ut som kristaller som föll ner från himlen. Det gick renar på gatorna. Det satt tomtar lite överallt. Åh vad mysigt det var. Men jisses så kallt det var. Tur att jag hade på mig min nya mössa hihi.
Nu ska jag kika på en film. Kram på er!
RSS 2.0