oh sunny day

Vilken underbar dag!! Det har varit 9 plusgrader och strålande sol hela dagen (till solen gick ner..). Hur underbart som helst! Man kunde gå utan jacka för att solen var så stark. I förmiddags tog vi en promenad till Dollar Store och köpte massa bra saker. Sen åkte vi upp på stan och gick där ett tag innan vi åt och åkte till Storheden för att handla ännu mer saker. Är jätte nöjd med allt nytt!
Är så trött, känns som att jag har sprungit ett helt maraton. Ska köra lite mag- och rumpövningar, duscha, sen ska jag lägga mig i sängen och plugga.
 
Kram på er!
 
Dagens underbara frukost.
Pernilla går utan jacka i februari i LULEÅ!!!
Jag inne på DinSko, köpte skorna jag har på mig på bilden.
 

ten days

Hej hopp! Det var ett tag sen nu. Jag och Pernilla har gjort värsta plugg-schemat. Så vi är väldigt upptagna den kommande veckan. Vi har pluggat i helgen också. Ska slita som ett djur innan jag åker hem, för då blir det nog inte så mycket plugg haha..det är bara 10 dagar kvar nu!! :D Helt otroligt hur snabbt tiden går, speciellt den senaste veckan.
 
Idag är det 43 dagar kvar till operationen. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Har en tid hos tandläkaren och två på sjukhuset när jag kommer hem. Hoppas på att få mer information om operationen och vad som kommer hända. Just nu vet jag bara det jag läst på bloggar och sett på youtube. Känner mig ändå väldigt förberedd. Jag vet att det kommer bli hur tufft som helst, men jag har världens bästa mamma, pojkvän och framförallt vänner som kommer hjälpa mig igenom det. Längtar som en galning!
 
 
Lite random bilder.
 
 

things that stop you dreaming

Igår vinkade jag och Calle av mamma vid tågstationen.
Så kul att hon var här och hälsade på!
Efter vi hade vinkat av henne träffade jag en kompis som bodde i Kina samtidigt som mig.
Vi har inte träffats på 4 år! Hur roligt som helst :D 
 
Var i skolan en snabbis idag, och nu ligger jag i min säng och håller på att somna. Tror jag håller på att bli sjuk:( vill inte! Så jag ska försöka sova mycket och hålla mig borta från träningen tills jag känner att jag mår bra igen. Måste ändå plugga massvis, så det kanske är bra att jag inte ska träna. Funderar på att ta en liten powernap innan jag börjar plugga.....
 
Idag är det två veckor kvar tills jag åker hem :D Wihooo!! Ska bli så kul att träffa alla igen. Kommer bara vara hemma i 6 dagar, men det är bättre än ingenting. Längtar ihjäl mig efter min älskling!!!!!!!!!
 
Nu ska jag sussa lite. Kram
 
 
 

49 dagar

Idag är det bara 49 dagar kvar till operationen! Herregud vad snabbt tiden går.
_______________________________________________
 
Mammsen kom som sagt i lördags. Vi har haft det så himla mysigt tillsammans. Hon kom verkligen lägligt. Längtade hem som en tok, så det var helt underbart att hon kom nu. På onsdag är det bara två veckor kvar tills jag åker hem. Stannar i 6 dagar. Vill inte stanan för länge sådär precis innan tentorna.
DET ÄR SNART DAGS FÖR TENTOR IGEN.
Hur snabbt har inte tiden gått?! Blir galen!! Vill att tiden ska gå snabbt i och med operationen, men det betyder att tentorna också kommer snart.
 
Mammsen är iväg och åker skidor. Så jag sitter här och njuter av att jag börjar 14.45 hih.
 
Kram på er!
 
Lite bilder från veckan.

mamma är här!

I lördags förmiddag satt jag hos Pernilla och kollade på Harry Potter. Plötsligt knackar det på dörren, P öppnar och där står Calle...? Jag ser att det står någon bakom dörren. Frös till HELT. Sen kliver mamma fram!!! Blev så glad att jag började gråta. Helt underbart! Vi har haft det så himla mysigt hittills, ska spendera varje minut med henne.
 
Kram
  

Bästa

Fick världens gulligaste kort av min fina pojkvän!

happy valentines day

-

Bion var helt okej. Lite för overklig för min smak. Inte så många käna skådespelare, typ en som jag kände igen sen innan. Men det är alltid mysigt att gå på bio :D
 
Imorgon är det alla♥dag. Ganska så jätte jobbigt att min älskling är hemma i Örebro och jag är här uppe..kommer vara ännu jobbigare än vanligt att se alla söta par tillsammans.
Som tur är så ska jag äta middag med mina fina tjejer. Vi ska äta på någon kinesrestaurang. Finns typ inget annat billigt här uppe..så tråkigt :o Sen ska jag hem till Pernilla och mysa!
 
Nu ska jag sussa. Kram!
 
Älsklingen står brevid sängen.

beautiful creatures

Ikväll ska jag och Pernilla på Beautiful Creatures, och så ska vi självklart äta på Max innan det haha. Standard!
 
Min kropp är helt borta. Den hänger liksom inte med. Vet inte om det är för att jag håller på att bli sjuk eller om jag bara är allmänt trött. Ska laga lite mat snart och plugga.
Är fortfarande lika glad som igår, men jag längtar hem. Det är svårt att glömma bort det. Men det är mindre än en månad kvar, och det kommer gå fort! Att vara utan den man älskar så här länge är obeskrivligt jobbigt. Hoppas på att han kan komma upp och hälsa på mig en gång innan jag åker hem.
 
Kram
 

lycka

Är överlycklig! Allt är så himla bra just nu :D Var och tränade för nån timme sen och sprang milen på min bästa tid hittills, 44.56min och bättre ska det bli. Har även fått preliminärt svar på båda mina tentor, och jag klarade båda två!!! Det är ett mirakel. Jag hade väntat mig minst en omtenta, men det blir ingen alls! Åh det känns så himla bra. Det jag har varit mest orolig över är att inte få mitt csn pga tentorna. Men det behöver jag inte oroa mig över nu. SÅ SKÖNT!!
 
Idag har jag ätit semla, varit på stan och köpt fina saker och tränat. Kraaaaaaaam!
 

56 dagar

Idag är det 56, snart 55, dagar kvar tills jag ska opereras. Har hittat en jätte bra "användare" på youtube som har lagt upp jätte bra videos. Har försökt ladda upp den här på bloggen..men lyckas inte haha, duktig tjej. Här är i alla fall en länk : http://www.youtube.com/watch?v=N4Lga1TfbU4
 
Längtar ihjäl mig. Går inte att beskriva lyckan att äntligen ha ett datum. Räknar ner dagarna (som ni har märkt..).
Nu ska jag drömma om hur fin jag kommer bli efter operationen. Kram på er!
 
Här kommer lite före och efter bilder
 
 
 
 

oh crap.

Gick till gymmet för att träna lite. Efter 15min går brandlarmet, men ingen gör något eftersom vi alla trodde att det skulle sluta tjuta. Men icke sa nicke, efter ett tag ser jag hur folk börjar höja tempot ute i korridoren. Så jag stängde av löpbandet och gick och hämtade mina grejer i omklädningsrummet som alla andra. Sen var det en jäkla fart på folket. Paniken bröt ut hahaha. Folk sprang ut. Jag gick hem. Orkade inte stå och vänta på att det skulle sluta. Fandå haha. Ville ju träna!!!

överlycklig

Idag har varit en grym dag än så länge. Först och främst så hade vi en övning i samhällsekonomi, våran grupp var en av två grupper som inte behövde redovisa men som ändå fick poäng för det. Resten behövde redovisa. Bugar och bockar! Sen har jag fått preliminära resultatet för Juridiktentan. Säger inget förns jag fått tillbaka den.
Just nu sitter jag och läser inför duggan som jag ska göra idag. Hoppas på att det går bra på den med.
 
 

as long as you love me

Gud vad snabbt den här helgen har gått! Men den har varit såå bra. Har haft hur roligt som helst!
I fredags var vi lediga, så jag och Pernilla strosade runt på stan ett tag. Köpte några små saker och en tröja som ska lämnas tillbaka. Sen åkte vi hem och fixade oss inför kvällens bravader haha. Det var 50-tals tema på STUK. Jag och pernilla dissade temat och körde på en vanlig klänning istället. Men det var riktigt roligt faktiskt!
Igår åt vi frulle tillsammans, sen drog jag och tränade. Gud vad skönt det var!! Hann handla en snabbis innan jag skyndade mig hem för att städa och fixa mig. Sen ramlade alla in en efter en. Tillslut var vi 12st i min lilla lägenhet. Men vi hade fruktansvärt roligt. Vid 23.30 gick vi till Animaux, som var ett event som skolan höll i. Det var väl inte så roligt som vi trodde det skulle vara, inte värt 100:-. Men vi gjorde det bästa av situationen.
Idag sov vi till 15.00, så skönt!! Nu har jag städat lägenheten och ätit brunch.
 
Saknar min pappa, så fruktansvärt mycket. 5 månader kvar tills vi ses, om han inte kommer hit och hälsar på innan. Men det blir nog svårt. Hemlängtan har jag också...tur jag har världens bästa bror här uppe. ♡
 
 
 

Gina Tricot

Jag tycker inte Gina Tricor har haft snygga kläder på väldigt länge. Men nu har dom plötsligt fått in några godingar!
 
 

Tävling

Var med och tävla om VS produkter på Biancas blogg!
 

sommar

Det är sjukt hur mycket jag längtar till sommaren! Om tiden fortsätter gå så fort som den gått dom senaste veckorna så kommer sommaren snart. Ska hitta på så mycket roligt!! Jag ska åka till Kina och hälsa på pappa, det är ett måste.
 
 

dugga

Skrev dugga idag. För er som inte vet vad det är så är det ett delprov. På duggan kan man få extra poäng som man har med sig till tentan. Det är det ända jag har gjort idag. Vet inte vart tiden tog vägen. Råkade försova mig i morse..så halv ett vaknade jag och hoppade ur sängen. Tur att jag går på universitet och att inga föreläsningar är obligatoriska och att allt finns upplagd på nätet haha. Under tiden som jag låg och drömde så ringde pappa från Kina två gånger..
 
Nu ska jag plugga plugga plugga...
 
Kram
 

if you're a bird, i'm a bird

Ännu en dag har gått. Hinner knappt blinka förns det är dags att lägga sig igen. Idag var det oväder här..blåste som bara den och det snöade horisontalt! Kallt var det också. Det var inte roligt att gå ute kan jag säga. Hoppas på bättre väder imorgon, även fast jag inte ska vara ute så mycket haha.
 
Idag är det 62 dagar kvar till operationen. Gaaaaaaaaaaah!!!!
 

vill ha vår

Nattfika

✿✿✿

Dagen har gått ruggigt snabbt. Har ändå hunnit med att tvätta, diska massor, storkok, plugga och duscha. Klev ur sängen runt 13.30 eftersom det blev sent igår, men roligt hade vi! 
 
 
Några bilder från senaste dagarna
 
 

fastighetsmäklare

Det är redan februari! Tiden går så sjukt snabbt. Om ungefär fyra månader har jag gått mitt första år på fastighetsmäklarutbildningen. Då är det bara ett år kvar, sen är jag färdigutbildad och kan börjar jobba. Gud vad roligt det ska bli! Har fått praktik till sommarn. Det ingår nämligen 10 veckors praktik utöver de här två åren vi ska gå. Men man får välja att göra dom när som helst, och man får dela upp veckorna om man känner för det. Jag ska göra mig av med några veckor i sommar hos dom som sålde vårat hus. Känns toppen att få testa på hur det verkligen går till! Än så länge har vi läst juridik, byggnadsteknik och marknadsföring. Just nu läser vi extern redovisning och samhällsekonomi. Så vi har inte lärt oss något om hur det går till osv. Hoppas verkligen det kommer senare i utbildningen, annars blir det lite jobbigt haha.
 

i've been searching for a reason

Det har varit en härligt morgon här på Värnotsvägen 9 lgh 130. Vaknade av att solen sken upp hela rummet! Så himla härligt :D
Åt en jätte god frukost och kikade lite på the last song. Ska snart pallra mig till skolan för att möta perilla. Sen ska vi upp på stan och mysa i det härliga vädret. Myspys.
 
Kram
 

gamla godingar

 
 
 
RSS 2.0