Time goes by so slowly

Tiden går så långsamt men ändå så himla snabbt! Det är förmodligen för att jag inte har något att göra om dagarna. Är ute och går varje dag, bombar i mig frukt med c-vitamin och försöker sova ordentligt. Vill verkligen bli frisk tills operationen, skulle vara så jobbigt att vara förkyld då.
 
Gårdagen spenderade jag med mina fina vänner Josefin och Sarah. Vi kollade på bio (wizzard of oz) och sen gick vi till Allstar och åt middag. Det var jätte mysigt att hitta på något!
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några Grey's anatomy avsnitt. Sen ska jag hoppa in i duschen och traska iväg till bror min och säga hejdå. Det blir sista gången han ser mig när jag ser ut såhär :( Känns jobbigt faktiskt.
 
Kram
 
Jag igår.
 

Good day

Jag vaknade vid 10.00 av att alarmet ringde, men jag bestämde mig för att snosa till 10.20. Jag åt en god frukost sen gick jag ut på en powerwalk i det fina vädret! Det är så otroligt härligt väder här uppe och har varit det i två veckor nu. När jag var ute och gick så ringde min älskade bror och undra om jag ville komma dit och äta lunch, och det ville jag ju såklart! Så vi har haft en jätte mysig dag med god mat och ICAs nya glass som ska likna ben and jerrys. De gjorde ett bra försök, men inget slår ben and jerrys.
 
Idag är det 10 dagar kvar till operation!!! Det är helt sjukt hur snabbt tiden går! Jag längtar så himla mycket. Jag har väldigt svårt att somna om kvällarna för att jag ligger och tänker på operationen, vad som kommer hända innan, under och efter operationen. Samma tankar VARJE kväll. Men snart är det dags!!!!! :D
 

❤❤❤

it's over

Det är äntligen över. ÄNTLIGEN! Som vi har pluggat till dessa två tentor. Jag hade verkligen inte klarat av en dag till med plugg, jag hade brytit ihop. Så jag är överlycklig att det är över nu. Nu måste jag bara vänta en månad för att få svar på om jag klarade dom eller inte....usch.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag åker hem. Kommer vara med på kursstarterna, kan vara bra eftersom jag missar de större delarna av båda kurserna i och med operationen. På tal om operationen så är det bara 11 dagar kvar nu!! Det känns så himla overkligt.
 
I morse sa jag hejdå till Pernilla som jag inte kommer träffa på väldigt många veckor, kan bli 7 veckor. Det kändes jätte konstigt att tänka på att nästa gång hon ser mig så ser jag inte ut såhär längre.
Det är så jobbigt att längta! 
 
Lite nytt från Victorias secret ♥ Köpte även lite andra saker.
 
    
 
 

Paus

I lördags förmiddag skrev jag tenta i extern redovisning. Sen dess har vi pluggat samhällsekonomi tills tentan på onsdag. Mitt huvud sprängs snart!!!
Jag och Pernilla tog en paus tidigare och åkte upp på stan ett tag. Fick med mig några godingar hem :D

Nu ska jag fortsätta plugga! Kram ♡

plugg plugg plugg och mera plugg

Sitter hemma i min lägenhet nu. ♥
Det var ett tag sen jag var här. Jag bor hos Pernilla nu under tenta-p, det blir lättast så i och med att vi ändå alltid pluggar tillsammans. Just nu är hon i skolan och skriver tenta medan jag sitter här och pluggar inför tentan på lördag samtidigt som jag springer fram och tillbaka till tvätten. Jag har verkligen inte tvättat på en evighet nu, så det behövs verkligen!
 
_________________________________________________________________
 
Jag har en stressig vecka framför mig och en vecka i väntan på att åka hem.
Vill bara att det ska bli april, NU.
 
23/3 (4 dagar) - Tenta i Extern redovisning
27/3 (8 dagar) - Tenta i Samhällsekonomi
2/4 (14 dagar) - Kursstart i Speciell fastighetsrätt och Modeller för intern styrning
3/4 (15 dagar) - Hemresa
4/4 (16 dagar) - Sista besöket på USÖ innan operation
5/4 (17 dagar) - Fira fina Fia
8/4 (20 dagar) - Operation
 
 

the bag

Jisses vilken underbar väska, och Molly är lika fin som alltid!

Tenta-bubblan

Ligger på madrassen hos P. Vi har pluggat hela dagen. Jag sitter och sammanfattar kurserna medan P pluggar till JÖKen. Det tar sin lilla tid..
Är verkligen inne i en tenta-bubbla nu. Fokus på plugget. På lördag har jag första tentan, sen är det bara att ställa om och fokusera på nästa tenta som är nästa onsdag. Längtar tills allt är över.

Om 10 min är det 21 dagar kvar till operationen. Tre veckor. Det är sjukt hur snabbt tiden går!!

Nu ska jag sussa. Kram!

The body shop

Köpte två underbara parfymer idag. Dom luktar så himla gott! ♡

borta bra men hemma bäst

Det är så underbart skönt att vara hemma. Varje gång jag kommer hit är det första jag tänkter "jag vill inte åka tillbaka till luleå igen..". Även om jag har det hur bra som helst i luleå, med underbara vänner, så trivs jag absolut bäst här. Här har jag min mamma, pojkvän och fina vänner. Jag känner att det är alldelles lagom med endast ett år till på universitetet. Jag hade nog inte orkar mer. Jag är så stressad och skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tentorna är om två veckor och jag är långt ifrån redo. Det har gått så fruktansvärt snabbt sen kurserna drog igång efter jul, det känns jätte knasigt. De kommande veckorna kommer bli riktigt tuffa. Längtar tills den 28 då allt är över och jag har min operation att se fram emot.
 
 
 

Stockholm

Har spenderat helgen i Stockholm med min fina pojke hos hans syster och pojkvän. Vi har haft det jätte mysigt!
Vi gick på stan igår och sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen. Jag köpte inte mycket alls. Innan jag åkte till Stockholm köpte jag bondelid tröjan, och i Stockholm köpte jag en necissär, hårnålar och två Victorias secret body mist. Men det var skönt att inte slösa så mycket pengar:D
Nu ligger jag hemma i soffan i min kanindräkt helt död. Väntar på att mamma och Anders ska komma hem så vi kan äta tillsammans.

Kram

Nytt ♡

en månad kvar

Idag är det den 8 mars, vilket innebär att det är exakt en månad kvar till operationen. Var på USÖ idag och träffade läkare och narkosläkare. Dom tog massa bilder, avgjutningar, mätte och informerade mig om vad som kommer hända och lite andra nödvändiga saker. Sen fick jag gå till labbet och ta blodprov. Allt tog totalt två timmar.
Jag är så himla spänd. EN MÅNAD!! Det kommer gå hur snabbt som helst.
På måndag ska jag ta röntgenbilder och sätta in operationstråd. Vet inte vad det är, hoppas bara det inte är nått stort :o
 
Nu ska jag packa färdigt, sen ska jag upp på stan och träffa fina fia innan jag och Jakob åker iväg till Stockholm!
 
Kram

vilken guldklimp till vän jag har

 
 
 
 

home sweet home

Så underbart att vara hemma. Det är vår här! ♥
Ligger i soffan och kollar ut genom fönstret och solen skiner. Det är plusgrader. VILL STANNA HÄR!! Det är redan jobbigt att tänka på att jag måste åka upp till Luleå snart igen...tentor om 2-3 veckor. Så äckligt stressad.
 
Ska försöka plugga så mycket jag kan idag. Ikväll ska jag till älsklingen min. Förstår inte hur jag kan vara utan honom så länge som jag är. Världens bästa ♥ Men om en månad är jag hemma i 3-4 veckor, längtar.
 
 

låt tiden gå fort..

Vill att det ska vara onsdag NU. Om två dagar är jag hemma. Längtar så det gör ont!!
 
I helgen har jag och Pernilla bara pluggat. Vi hann träna i lördags förmiddag, men det var det ända roliga vi har gjort haha. Idag drog skolan igång igen efter en veckas ledighet. Fyy vilken tråkig föreläsning vi hade....pffftt.
 
Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli färdig så jag kan hänga upp den. Sen ska jag iväg till Pernilla och plugga. Jag ångrar att jag inte la ner mer tid på studierna i gymnasiet. Det hade hjälpt så mycket att vara van vid att plugga så mycket som vi gör här uppe. Fast det är verkligen inte mycket om man jämför med andra utbildningar, så jag ska inte klaga!
 
Köpte lite nya kläder förra veckan. Får ta och visa bilder på det nån dag.
Kram på er!
 
 
Saknar dig ♥

Första mars

Det är mars! Så himla härligt. Ligger i på madrassen hos Pernilla och kollar ut genom fönstret. Solen skiner!

Min dator har fått virus eller något åt det hållet, så den går inte att använda på ett tag. Jobbigt jobbigt!

Idag ska vi plugga, plugga och plugga! Rolig fredag :D ska snart dra mig ur sängen och göra lite frulle.

Kram

RSS 2.0