lördagen i bilder - oktoberfest!

 

lazy sunday

Låg i sängen till klockan 13.00 idag, det behövdes verkligen. Hade en super bra kväll igår! Dock avslutades den inte så bra.
Kvällen började med goda fajitas med tjejerna. Vi har alltid lika kul! Sen började förfesten, massa skratt och shots! Grabbarna kom och förade med oss. Vi sprang runt till olika fester i lägenheten och hade jätte skoj!
Sen åkte vi till STUK. Kom precis in sen hände lite personliga grejer, så jag drog hem direkt. Kollade lite film sen somnade jag.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Inte gjort något alls. Skönt!! Imorgon är jag ledig. Så då ska jag plugga och gå till vårdcentralen och be om penicillin. Har varit sjuk i över en månad nu och det går inte över :(
Nu ska jag fortsätta kolla på Knight and day som går på 4an.
Bilder från gårdagen kommer så fort jag fått bilder från en vän!
Kram på er

so so happy

 
Åh, jag är så glad!
Jag har ÄNTLIGEN fått mitt CSN. Jag fick det som kom i skolstarten plus det som kom den 25e. Så alltså dubbla betalningar. LYCKLIG TJEJ!!
Så jag tog och beställde dessa godignar som jag har kollat på i många veckor.
 

I'm oh so tired

 
Herrejisses vad jag är trött! Sov knappt något inatt på min lilla uppblåsbara madrass. Så det var inte konstigt att jag knappt kunde hålla ögonen öppna på den sista föreläsningen som slutade 18.00...är verkligen inte van att gå i skolan från 10-18! Men imorgon har vi bara en föreläsning och på torsdag är vi lediga. Så det är helt okej.
Nu ligger jag i soffan framför 112 på liv och död. Ska kolla på x factor klockan 20.00 sen ska jag sova. Längtar!!
 
Skulle inte tacka nej till detta hår eller utseende!
 

bilder

 

Två bilder från fredagens mys och bus.
Lilla jag i veckan.
På arlanda i väntan på tåget.
Första frukosten hemma, LYX!
Har äntligen fått sova med min fina pojkvän och lilla Frasse. Passade på att morgonmysa i hans tröja medans han var påväg till Göteborg för att tävla.
 

bilder från i lördags












 

taccobuffé

i miss you so much right now

Ligger på min lilla uppblåsbara madrass på golvet i vardagsrummet medans grabbarna sitter i soffan och kollar på tv. Hoppas att dom går och lägger sig snart..vill sova.
Från 17-19 var jag på kulturhuset här i Luleå där det bjöds på taccobuffé. Fy så gott det var!! Är fortfarande proppmätt. Hade det jätte trevligt med några av mina klasskamrater.
Imorgon har jag byggnadsteknik 10.15, efter det ska vi sitta i skolan och plugga ett tag. Sen på kvällen ska jag och några tjejer laga mat och mysa. Längtar.
Godnatt, kram på er
Här har ni bilden jag lovade på calles kompisar inatt. Bilder från kvällen kommer imorgon, dom vill inte laddas upp idag.

kaos

Här har det vart kaos sedan klockan 14.00 igår. Min bror och hans vänner har druckit konstant sen dess. Så ni kan ju bara tänka er hur lite jag har sovit inatt. Calle däcka i badrummet med vattnet på, två andra satt SOVANDES vid köksbordet med varsin öl i handen. Kan visa bild ikväll.
Längtar så tills jag hittar min alldeles egna lilla lägenhet. Det ska bli så himla skönt. Men det är hur svårt som helst att få en här uppe. Har stått i kö sen december förra året och jag får ändå får jag ingen!
Nu ska jag kika lite gossip girl, sen bär det av mot stan och taccokväll på kulturhuset. Grattis är underbart när man är en fattig student.
Kram

thinking of you

Har precis lagat massor med mat. Det var dags för ett nytt storkok. Snart ska jag dra mig iväg till skolan, byggnadsteknik står på schemat. Ska bli kul!
Det är ruggigt väder här idag, regnet hänger i luften och det är sådär grått ute. Kallt är det också. Tur att jag ska hem snart och hämta massa varma kläder. GAAH, PÅ ONSDAG ÄR JAG HEMMA! Ååååh, ska bli så himla kul att träffa mamma, Jakob och alla mina vänner. Gud så jag längtar!!

Kram på er

 

gårdagen i bilder






längtar

Åh, har sån hemlängtan! Den 22 ska jag hem, och jag längtar så himla mycket. Som tur är så går tiden fort här uppe, det är så många nya intryck och så mycket att göra. Då hinner man inte tänka så mycket på allt annat. Men när man ligger i sängen på kvällen börjar man tänka, och när man väl börjat så går det inte att sluta.
Ska försöka sysselsätta mig i helgen så jag slipper tänka på det. Imorgon har vi Norrskensröjet som är en sittning. Efter det går vi vidare till STUK vilket är LTUs (Luleå Tekniska Universitet) uteställe. Så det ska bli roligt, har dock hört att det ska bli matkrig på sittningen! Så jag får skita i finkläderna..
 
Nu ska jag dra mig upp på stan med min bror och hans vänner. Kram på er!
 

hello hello

Det var inte igår. Det har hänt så himla mycket sen jag skrev här sist. Har bland annat flyttat till Luleå för att gå på universitetet här uppe. JAG KOM IN!! Jag läser till fastighetsmäklare och kommer göra det dom två kommande åren. Sen kanske jag läser till nån kurs efteråt. Men jag får se. Åh det är så kul!
 
Jag bor med min bror och hans kompis. Sover på vardagsrumsgolvet brevid soffan med alla kläder på golvet och i resväskan. Letar lägenhet för fullt, men det är inte lätt! Det är jätte många som bor på vandrarhem och är inneboende för att det är sån brist på lägenheter. Men om någon månad lär det vara lättare, då har förhoppningsvis lite studenter hoppat av.
 
Har förövrigt blivit jätte förkyld och fått öroninflammation efter nollningen. Att festa tre kvällar i rad blev för mycket för min lilla kropp. Men som tur är så är jag ledig idag och imorgon. Så då kan jag ta det lugnt och bli frisk.
 
Här kommer lite bilder från min första vecka som student i Luleå!

Vi fastighetsmäklare vann 5-kampen, såklart!

Den här sötingen sitter och ler åt mig när jag går till skolan.

Har till och med hunnit måla naglarna.

Såhär såg jag ut första skoldagen.

Har suttit ute och kollat på norrsken. Det är så otroligt vackert. Helt sjukt!


Phösarna strippade och visade ansiktet igår på spexet. Första gången vi fick se hur dom ser ut på TVÅ veckor.
 
Kram
RSS 2.0