67 dagar

Idag är det 67 dagar kvar tills jag blir av med mitt underbett. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. På kvällarna ligger jag och tänker på hur jag kommer se ut och hur jag kommer må efteråt. Läser bloggar varje dag, kan läsa samma blogg flera gånger för att jag vill vara så förberred som möjligt. Det jag oroar mig mest över är nog att jag kommer vara hungrig hela tiden. Jag som älskar mat och kan äta hur mycket som helst! Hur ska det gå att behöva äta flytande i 6 veckor och sen börja med passerad mat och puréer...tur att jag fick en mixer förra julen haha. Trots detta så längtar jag som en tok. Vill bara få det gjort!
 
I mars åker jag hem ganska mycket. Är hemma 7-11 (kan bli längre) för att sätta in en operationstråd, ta röntgenbilder och göra nån slags avgjutning. Sen skriver jag tentor 22-28 mars och åker hem igen direkt efter det. Och den 8 april är det dags!!!
 
Här är en bild som är tagen från juliasimon.blogspot.com som har genomgått samma operation. Det blir sån stor skillnad!! Helt otroligt.

good morning sunshine

Ne, här skiner inte solen idag. Det har kommit galet mycket snö under gårdagen och natten, och det snöar fortfarande. Kommer nog aldrig bli vår här haha. Tur att jag ska vara hemma hela april!
 
Börjar 14.45 idag, så jag ska ligga i sängen ett tag till. Så lyxigt!
 
Kram
 
 
Bild från weheartit.

oh no..

Nu är det så mycket snö utanför våran ingång att man knappt kommer in eller ut! Det är verkligen storm ute. Så därför blir det inget gym för mig idag :( får köra lite hemma istället! Min älskade bror var förbi förut och hjälpte mig med lite saker. Vilken fruktansvärt underbar bror jag har. Vad skulle jag göra utan honom?! ♡
 
Kollade nyss på Magic Mike. Mumma på dom grabbarna.
 

feels like home

 
Vill ha fina brickor!
 

snöstorm

 
Idag är det snöstorm här i Luleå. Det blåser som bara den, så snön är som nålar i ansiktet. Det är inte kallt, men eftersom det blåser så känns det kallare än vad det är. Ska iväg och träna senare ikväll. Nu ska jag bara ta det lugnt i sängen. Önska jag hade en liten soffa eller en fåtölj, men vart ska den få plats....ska nog ställa upp lite saker i förrådet så jag får plats för en tv och en liten fåtölj!
 
Här kommer lite bilder.
 
Gårdagens mumsiga frukost. Bananpannkakor, frukt och lätt-kvarg.
Innan bion igår.
I morse innan jag skulle ut i ovädret.
 

ego

Var på den nya svenska filmen EGO idag. Jag tycker den var riktigt bra faktiskt!! Den ska ni verkligen se.
 
Imorgon ska det bli kaos-väder här uppe...ser inte fram emot det! Ska försöka hålla mig inne så mycket som möjligt. Kommer aldrig orka ta mig till gymmet på kvällen..men jag SKA. Har sprungit milen tre dagar i rad nu, så det känns som ett måste varje dag. Imorgon ska vi köra bodypump! Ser fram emot det. Men det blir nog lite löpning efteråt, förmodligen inte 10km.
 Eller så tvingar jag mig själv att springa milen, skulle inte förvåna mig.
 
Nu ska jag sussa. Natti!
 
 (Åt jätte god frukost i morse. Bild kommer imorgon)
 

❀❀❀

Så trött som jag är nu har jag inte varit på väldans länge! Kunde knappt hålla ögonen öppna på föreläsningarna..
Har legat och halvsovit hela natten, somnade liksom aldrig. Så himla jobbigt! Man tror klockan är 03.00 på morgonen men så ringer klockan och man måste gå upp. Usch!
 
Just nu ligger jag i sängen och åt precis mellanmål. Jag SKA ta mig till gymmet och springa lite. Fy, vill inte ens kliva ur sängen. Det är snöstorm här, men inte så kallt som tur är! Nu ska jag banne mig slita mig från denna sköna säng!!
 

yes please..

fix the world up for you ♪♪

Dagen har gått väldigt fort. Tog sovmorgon hos Lilla P, åt lång frukost framför tvn. Så skönt! Ibland älskar jag verkligen livet som student. Men ibland hatar jag det..som att vänta på resultatet på tentorna. Det tar nog 2-3 veckor till innan vi får svaren. Och om ungefär 2 månader är det tenta-gads igen. Men jag längtar lite faktiskt, för efter tentorna åker jag hem för operationen. OMG.
 
Går och tänker på operationen hela tiden. Och jag vet att jag pratar om den hela tiden, så jag ber om ursäkt ifall det blir tjatigt. Men jag har sett fram emot detta SÅ länge nu. Mammsen har tagit ledigt från jobbet på operationsdagen och dagen efter operationen. Det uppskattar jag verkligen! Ååååh jag längtar så..
 
Nu ska jag kolla på lite käkoperations-bloggar, sen ska jag sussa!
Kram
 
Saknar min skrutt.
 

Gårdagens köp

 
 
 

the more i look around, the more i realize - you're all i'm looking for

Dagen har varit lång och intensiv. Har varit på två tråkiga föreläsningar, vart och handlat massa saker på Storheden (bilder kommer imorgon) och städat hela lägenheten så att det glänser om den.
Badrummet är fortfarande inte färdigt, är inte ett dugg förvånad. Så j*vla arg på dessa j*vla hantverkare. Dom ska bli så fattiga när detta är klart.
 
Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Kommer somna så fort jag lägger ifrån mig datorn. Så himla skönt med sovmorgon imorgon!! Efterlängtat som bara den.
 
Kram
 
 

angry

Jag är så obeskrivligt arg just nu. Det har varit så himla mycket strul angående renoveringen i badrummet. Har suttit och skrivit av mig på ett brev(kanske blir en stämningsansökan) som jag ska skicka till Lulebo, alltså dom som har hand om studentbostäderna. Detta är inte ok.
 
Dagen har varit lång...kom hem inatt så jag kom inte i säng förns runt 01.00, sen skulle jag upp igen vid 07.00. Har haft föreläsningar till 16.15 sen gick jag till gymmet för att springa av mig lite. Blev inte långt alls, känner verkligen att jag har tappat. Men jag ska hänga i. På vägen hem så handlade jag lite mat, det blev lax, broccoli, keso och körsbärstomater till middag. Muuuummmss!!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och kika på Harry Potter haha. Blev så fruktansvärt sugen på att kolla på den. Ska nog köra Harry Potter maraton med Pernilla nån dag.
 
Kram
 
 
Önska min lägenhet kunde se ut sähär....

♕♕♕

only miss the sun when it starts to snow

Vilken underbar dag! -18 grader och solen skiner. Påminner lite om Luleå haha ❄
Var uppe på stan och fikade med pappsen förut. Vi sa hejdå..kommer inte träffa honom förns slutet av sommaren :( Känns inte så bra. Ska försöka åka och hälsa på honom i sommar. Han flyttar nämligen till Kina i slutet av månaden.
 
Senare idag ska jag leka med min finaste Fia. ♡ Sen ska jag iväg till Jakob för att sova där sista natten innan jag åker hem till Luleå igen. Gud vad skönt det är att vara hemma (i Örebro). Nästa gång blir i Mars, om jag inte blir alldeles för hemlängtig och måste hem innan dess haha..
 
Kram
 
 

✿✿✿

vinn en daniel wellington

Har alltid velat ha en Daniel Wellington klocka. Därför är jag med och tävlar om en goding på www.biancasss.blogg.se. Gör det du med!
 

han ♡

feels like a dream

Jag tror jag drömmer. Känns som jag svävar på moln. Jag är så lycklig!
Äntligen har jag fått ett datum för operationen.
 
8 April ♡
 
Skulle egentligen operera precis innan sommaren, men det krockade totalt med mina tentor. Kan ju inte skriva en tenta samma dag som jag ska operera haha. Så då tänkte jag att jag kunde göra den mellan två tentaperioder, så jag bara missar några veckor av skolan och kan plugga hemmifrån. Känns helt otroligt!
 
Kram
 
 
snart kan jag le.
 

dreaming

 

airport (skulle publiceras igår)

Sitter på Luleå Flygplats och väntar på att få boarda planet som går 08.10. Min morgon började redan klockan 05.00 i morse..och jag gick och la mig 03.00. Kanske inte var så smart haha. 13.15 är jag framme i Örebro, och SOM jag längtar!
 
De senaste två veckorna har varit så sjukt hektiska. Har pluggat varje dag, hela dagarna och nätterna. Den här veckan hade jag två tentor. I mångads hade jag tenta på Juridik, en stor kurs och därför en STOR tenta. Det var väldans svårt..så jag ska inte bli ledsen om det blir en omtenta (vilket det lutar mot).
Igår eftermiddag klockan 16.00 börjarde jag skriva Marknadsföringstentan. Kändes inte alls bra innan! Men jag tror att det gick helt okej.
 
Det kändes helt overkligt att komma hem från tentan igår och inte behöva plugga!! Kändes som att vi gjorde fel haha. Passade på att träna efteråt eftersom vi inte haft tid för det. Nu är det 10 veckor kvar till nästa tentaperiod, ska NJUTA.
 
Kram
 
 

tyck synd om mig nu ♪♪

Aldrig i hela mitt liv har jag pluggat så mycket som vi gjort den här veckan. Vi har suttit ända till 03.00 på natten och pluggat, sedan gått upp tidigt igen för att fortsätta...på måndag smäller det. Tenta klockan 9.00-15.00....hela sex timmar. Är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sen efter tentan är det bara att sätta sig igen och fokusera på nästa tenta som är på fredag kväll. Vi har kvällstenta. Vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt..
 
Har bott hos min älsklings-pernilla hela veckan (thank you ♡) för dom gör om badrummet hos mig. Vet inte om det är klart än, var där senast i torsdags. Känns så skönt att ha någon så bra som henne här uppe. Vi ska sova tillsammans nästa vecka också så vi kan plugga lika bra som denna vecka.
 
Nu ska vi försöka komma i säng tidigt så vi kan upp tidigt och plugga imorgon.
Kram på er alla
 

sometimes you have to be your own hero

 
När min fina Fis var här så åt vi massor med godsaker. Här kommer lite bilder ♡
 
och så tappade jag en bananplätt...
 
 

getting better

Mår bättre idag. Inte alls lika snorig som igår, däremot hostar jag lite. Men det är inte så farligt :D Ska snart upp på stan för att kolla upp hur jag ska göra med min telebobo som är helt knasig..så jobbigt! Sen ska jag och fisen gå runt på stan lite.
 
Kram
 
 

sjukling

Sitter här i soffan och kollar på tour de ski. Vi spelade in det för att kunna äta istället. Tyvärr kvalade inte min kusin vidare till kvartsfinalerna. Men han har åkt riktigt bra de andra dagarna.
Gick och la mig strax efter 12 slaget igår eftersom jag inte mår bra. Sov inte bra alls...hatar att vara sjuk!
Nu ska vi kika på semifinalen med Kalla! Kram

So true

Gott nytt år!

Nytt år och nya möjligheter ♡

RSS 2.0