Livstecken

Hej på er, jag lever! Jag har det super här på andra sidan jorden. Det är dock mycket kallare än i Sverige vilket SUGER. Men shoppingen är grym, så jag ska inte klaga! Jag ska sova nu för klockan är mycket här!
Det tar tyvärr evigheter att ladda upp bilder så dom får ni när jag är hemma igen.
Kram på er!

Krångel

Förlåt att inlägget under blev så konstigt, bloggar från mobilen!

Hejdå!

Blev ingen bloggning idag, var lite upptagen med andra saker. Ska sova nu eftersom jag beger mig till flygplatsen imorgon bitti! Gud vad spännande det ska bli att komma tillbaka till Kina! Kommer inte ha tillgång till internet, bara om jag går till något café som har internet uppkoppling eller något! Så det blir förmodligen ingen bloggning under dom här två veckorna. Nu ska jag sova ! Ha det så bra:D
Här kommer några bilder från dagen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3205550/images/2012/pic_191183944.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3205550/images/2012/pic_191183944.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3205550/images/2012/pic_191183951.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3205550/images/2012/pic_191183951.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3205550/images/2012/pic_191184105.jpg" class="image">

Rekord

Shit!! Vilket rekord! Har aldrig kommit upp till level 20, och nu kom ja till 35!! Wohoooo vilken nörd!

Så här ledsna är vi just nu

going crazy

Jag blir tokig. Jag vill ha min Jakob här, NU.

24 februari


Frukost

Mumsig frukost

natti natti

Klockan är alldeles för mycket. Jag borde ha sovit för länge sen men är inte trött. Jobbigt läge. Ska försöka sussa nu. Godnatt, dröm sött!

Feeling lonely

Idag var en bra dag. Vädret har varit underbart, Fia har varit guld och träningen var grym. Sitter och kollar på ett program som heter "min mamma är topless-modell". Det är helt sjukt. Helt galet.
Saknar min pojke...nu är det 17 dagar tills vi träffas..det är jätte jobbigt att vara ifrån honom. Mamma får jag träffa imorgon som tur är! Min älskade mamma.
Idag såg jag ut såhär

loving the weather

Solen skiner, jisses vad härligt!! Tog sovmorgon idag, kände att det behövdes. Så för en timme sen gick jag upp och gjorde god frukost. Nu sitter jag här fastklistrad framför project runway med datorn i knät. Ska upp på stan senare för att åka till min saknade Fia. Ikväll blir det träning och sen ska jag tillbaka till Fia en stund. Måste passa på att träffa mina underbara vänner innan jag åker! Måste börja packa..fast jag måste nog skriva en pack lista för att det ska funka haha. Har redan skrivit en lista på vad jag ska köpa där borta.

ge mig långt hår !

home sweet home

Nu är jag hemma, nyduschad, mätt och belåten! Skönt att vara hemma, men tråkigt att lämna Calle..
Jag har packat upp, men ska snart börja packa igen. Ska även tvätta ikväll..yay! Men jag måste ju ha rena kläder till Kina. På söndag åker jag, I can't believe it! Galet!!! Herregud vad jag har längtat, har inte riktigt fattat att jag verkligen ska åka tillbaka. Kommer inte kunna blogga så mycket där borta eftersom det inte kommer finnas internet på hotellet. Kommer dock kunna koppla upp mig på starbucks osv. Tur det! Nu ska jag kolla tv och dricka te !!

21 februari

Sitter i köket, nyduschad. Har packat väskorna. Ikväll åker jag hem:( 20.40 går tåget härifrån, det är framme i stockholm runt 12.20 om jag kommer ihåg rätt. Sen får jag vänta i 50 min tills tåget mot örebro går. Vill stanna kvar hos min Calle!
På söndag går flyget mot Kina, det ska bli så galet roligt!! Så jag ska börja packa nästan direkt när jag kommer hem. Wihooo!! Nu ska jag kolla på Grey's anatomy medans bror min är på universitetet och pluggar.

Saknaden

Jag saknar min Jakob så galet mycket..

Sista natten

Ligger i sängen, har haft ännu en jätte bra dag! Sov till 12, vilket behövdes. Sen chillade jag här i lägenheten medans Calle hade föreläsning, sen vid 14.30 drog jag mig till universitetet för att vara med på en föreläsning. Satt son ett frågetecken i 1,5 timme. Sen drog vi vidare med ett gäng av calles vänner till stuk som är ett pluggställe på vardagar och utställe på helger. Mysigt. Sen drog vi hem och lagade god mat och efter det har vi bara tagit det lugnt.

having the time of my life

Hej hopp på er alla!
Jag lever livet här i Luleå, har det hur bra som helst! Vill inte åka hem. Vill flytta hit NU. Igår var vi ute. Först kom Calles kompisar hit och chillade. Sen drog vi vidare på förfest, det var riktigt skoj faktiskt. Det spårade dock. Herregud, här vet dom hur man festar. Runt 12 drog vi vidare till STUK, vilket är ett uteställe här i Luleå där bara studenter får komma in. Jag köpte en gästbiljett och kunde därför komma in.
Efter STUK drog vi vidare till Iglon där vi åt tacco tallrik och tog det lugnt. Hur skönt och gott som helst! Vid 04.10 låg jag i sängen och slocknade direkt. Jag har inte sovit så gott på väldans länge. Idag har vi bara tagit det lugnt. Calles kompisar droppade in lite då och då, vi köpte mat. Och nu ikväll gick vi på en bio visning. Varje söndag på universitetet visas det en film. Så himla mysigt. Nu är vi hemma och vi lagar god mat. Sen ska vi mysa och sova. Loving life.
Här kommer två vimmel bilder från igår.


Jag har världens bästa bror!! <3

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men det är nämligen så att jag är och hälsar på i luleå hos min kära broder och vi har fullt upp! Så galet roligt att träffa honom igen. Ikväll blir det utgång med han och hans galna vänner, får se om jag överlever!

16 februari

Har försökt lägga upp ett inlägg från telefonen jätte länge nu men det funkar ju aldrig! Sitter här i träningskläder, super laddad inför första träningen på konstgräs för i år (för mig). WOHOOO!!!! Åker direkt hem till min lilla sjögurka efteråt. Det är sista gången vi träffas på tre veckor! Jag åker till min älskade bror imorgon och kommer hem på onsdag, och Jakob kommer åka till sälen söndag-söndag. Och nästa söndag åker jag till KINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas på att tiden kommer gå fort, för jag klarar knappt en vecka utan honom. Och min lilla söta mamma kommer jag sakna rysligt mycket, önska jag kunde ta med henne. Fast det ska bli jätte roligt! Ska träffa min kompis Charlotte där borta, vi har inte träffats på två år nu.
Bilderna är från sommaren 2010 då jag och Charlotte åkte till Tyskland för att hälsa på Monika och Natasha.








Charlotte, Natasha, jag, Monika

all you need is love

Det blev läggdags för sent för mig igår. Var tvungen att skriva klart en psykologi uppsats som skulle in idag. Vi var dock bara 3 av 10 som lämnade in den..*stolt*. Var uppe och skrev till 01.10, vilket är alldeles för sent för mig!! Så nu är jag så himla trött, ska bara äta lite och packa, sen ska jag lägga mig i soffan framför Grey's anatomy och somna!

Såhär såg jag ut idag

a new day

Hade en jätte mysig alla hjärtans dag! Bilder kommer ikväll.
Ska snart kila iväg till bussen för att åka till skolan. Har bara två lektioner. Skönt!!

i get lost in your eyes

Sitter i mys kläder och väntar på att Jakob ska plugga klart så vi kan åka in till stan!
Sen blir det film, middag och mys. Längtar!

Uppladdning

Uppladdning inför ikväll! :D

13 februari

2008

2009

2010

2011

2012

not the best day

Dagen började bra, men just nu är jag inte världens gladaste.
Började dagen med bild och form, which I LOVE. Så himla skönt att bara sitta och måla och ta det lugnt. Sen gick jag med raska steg tillbaka till Rudbeck för att äta mat. Då fick jag reda på att den sista lektionen var inställd, vilket betyder att jag bara hade religion kvar sen slutade jag. Galet skönt. Orkar inte berätta resten för jag är så galet arg. Jag säger bara, JAG HATAR KORTHUSET. GAAAAAH !!!!
Nu sitter jag i alla fall äntligen hemma i soffan och kollar på min älskade Grey's anatomy.

Hur snygg är inte denna kvinna?! Jag blir galen!

to die for

Vill ha tröjan!!!!!!!!!!!!!!!

längtar!

Ska snart åka till Kina. Ååå jisses vad jag vill/kommer shoppa!!

my weekend

Fredag
Hade en lektion i skolan, sen åkte jag hem och tog det lugnt. Fick fin besök av min fina pojke ett tag. Sen drog jag upp på stan till Fisens jobb och väntade där ett tag, efter det gick vi till Efesos där vi åt middag med mycket bra sällskap. När vi hade ätit klart drog jag och Fisen vidare till henne där vi åt massa godis och pratade massor! Fy sikken bra flicka hon är, guld! Klockan 01.00 åkte jag med Jakob hem till honom.



Lördag
Vaknade hos min pojke, men åkte snabbt hem för att äta lite mat och sen åka vidare till Kumla. Vi spelade nämligen match mot speedway laget Indianerna. Förra året vann dom med 13-3, jag satt dock och hejade på då för jag var sjukis. Men i år vann vi med 6-4. SKÖNT! Efter matchen blev det middag med massor folk, sen snabbt hem till Jakob där det blev myskväll.





Idag
Tog sovmorgon, vaknade 12. Då gick vi upp och åt mysig frukost. Sen åkte jag hem för att senare åka vidare på träning. Men jag satt på sidan med en annan sjukling, Jenni, och Fisen. Har blivit sjuk igen, förstår inte hur jag lyckas.
Nu sitter jag i soffan med min älskade mamma och myser. Har sovmorgon i morgon så inatt ska jag bli frisk. För det har jag bestämt.

Hej svejs!

Sunshine

Sitter på bussen och känner hur solen värmer, så galet skönt!! Våren kanske är påväg after all:D

you make it real

Ikväll ska jag på Serres 18års middag med roliga flickor, sen ska jag hem till fiskorv och mysa! Wihooo! Nu sitter jag och kollar Grey's anatomy och dricker te. Målade nyss naglarna, nu väntar jag på min pojke.

trött som få

Hemma från träningen. Jisses så trött jag är!! Det var riktigt kallt att springa ute, man kände det till och med i lungorna. Men det är skönt nu efteråt. Är ensam hemma :( Det är inte så roligt. Ska kika lite tv om det nu är något bra på tv, annars blir det ännu ett avsnitt av Grey's anatomy!

On my way

Sitter på bussen påväg till träningen. Det gick nyss på några kontrollanter, första gången för mig! Måste erkänna att jag blev lite skraj trots att jag hade giltighetsbevis med mig. Snart ska jag ut i kylan och springa intervaller!

Ändrade planer!

Det blir ingen konstgrästräning, blir intervaller ute sen lite fys och match inne. Det blir roligt det med:) så nu hinner jag ära lite god fika och kolla på ännu ett avsnitt av gossip girl!

9 februari

Slutade halv elva, åt lite i skolan sen åkte jag hem. Så skönt att bara ligga och slappa!! Ska på träning vid fem, första träningen på konstgräs i år för mig, woohhoo! Ligger och kollar på Gossip Girl nu, började om helt från början med säsong 1, avsnitt 1. Me likey.

last lesson

Sitter i skolan och har svenska. Det är min sista och andra lektion för idag, så skönt! Ska iväg till Ottossons efter och göra ett syntest. Sen ska jag hem och kolla Grey's Anatomy!!!

Handledarkurs

Kom hem från handledarkursen för ett tag sen. Jisses vilken tid det tog! Men nu är jag äntligen igång. Bättre sent än aldrig! Ska bara vänta på körkortstillståndet.
Dagen har varit seg och ganska tråkig. Och just nu är jag svin hungrig.......hahaha depressing tjej här..ska gräva ner mig i sängen med grey's anatomy efter jag har duschat och fått i något litet och gott i magen!

Trötta små barn

Sitter i älsklingens säng och gör ingenting. Vi ska nig sätta på en film och sen sova!

Väntar

Sitter på WUC och väntar på att lektionen ska börja. Är så galet trött! Det blev inte lika tidigt som jag hade tänkt mig igår..är så himla otaggad på skolan just nu..och projektarbetet stressar ihjäl mig!!! Men det är bara att bita ihop, för snart är det lov och sen åker jag till kina! Ha så kul i skolan

he's here!

Äntligen är min kisse här!! Fy så jag har längtat efter honom. Vi har bara träffats en liten snabbis på hela veckan, så jisses vad jag är glad att ha honom här.

Nystädat och nyduachad

Nu har ja städat, gjort läxor och duschat. Så himla skönt att ha det gjort! Så nu ska jag koka en kopp te och lägga mig framför tvn och vänta på min pojke. Han är så galet efterlängtad!!!

Brunch

Godmorgon! Gick upp halv elva och gick och la mig i soffan framför skidorna. Sedan blev det vofflor till brunch. Mycket gott!! Ska snart åka hem och göra lite läxor och städa.

Simon och ekarna

Var och såg Simon och ekarna förut med mammsen och Birgitta. Den var riktigt bra faktiskt! Och Bill Skarsgård får mig att go crazy! Jag vet inte om jag tycker att han är ful eller snygg så därför går jag bananas!! När vi kom hem kollade vi sista biten av melodifestivalen. Jisses amalia! Vad har hänt egentligen?!?

Kalas

Idag är det kalas i Ekeby-almby! Väntar på gästerna nu, sen blir det jätte god mat och tårta!

Testing testning

Testar att blogga från min nya fina ängel! Var ute i åkte skridskor på en mysig tjärn förut, mysigt fast väldans kallt!!

iPhone

Äntligen! ÄNTLIGEN!!!!!!!!
Jag, Sofia Linnéa Hjertqvist, har köpt en vit iPhone 4s. UNDERBART!!!!
Följ mig på Instagram @sofiahjertqvist , har dock inte kommit igång med så mycket bilder än. Men det kommer :D Wiiih så glad jag är!!

skola

Ska snart kila ner till bussen. En lektion med film klarar jag!

everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day

Börjar 10.35 imorgon, men det blir att gå upp vid halv sju för att sjunga för Daniel som blir tonåring! Nu ska jag läsa lite innan jag sussar. Natti natti!





Österrike sommaren 2011

cookies

Kände att jag inte var sådär jätte frisk i morse, men haf pallrade iväg till skolan ändå. Hade bara två lektioner och slutade halv elva så det gick bra. Nu ligger jag i soffan, kollar Greys och tycker synd om mig själv haha.
Äter även mina nya favvo kakor, som jag inte kommer ihåg vad dom heter....
Men smarriga är dom!!

prosit !

Herregud, nyser hela tiden!!! Sprang vivalla ringen på träningen och efter det började jag nysa. Börjar väl bli sjuk..kanske får hoppa över träningen imorgon. Får se.
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa! Godnatt och dröm sött :*

candy

Sitter och nördar Greys Anatomy med lite godis. Ska snart laga mat sen ska jag iväg på träning!

RSS 2.0