keep your head up

Idag drog andra veckan av mina tre jobbveckor igång. Dagen gick förvånandsvärt snabbt faktiskt, så skönt. Nu sitter jag helt död på balkongen och tar det lugnt. Skulle egentligen ha pluggat, men jag är så trött att jag inte får in nått så det är bättre att lägga mig i tid idag och vara pigg för plugg imorgon efter jobbet. 
 
Min pappa cyklar ett lopp i England som heter London Edinburgh London . Som man hör på namnet så cyklar man från London till Edinburgh och sen tillbaka till London. Detta har man tre dygn på sig att göra om jag minns det rätt. Det är ungefär 140 mil och dom startade igår 09.30. Jag följer pappa på hemsidan så jag vet vart han är och hur det går. Han är så duktig så. Heja heja!!!
 
Nu ska jag äta innan jag går in i väggen. Kram
 
Jag, pappa och Calle
 

hard work

Hej godingar,
Jag började jobba i måndags och är så sjukt otroligt hemskt trött varje dag. Jag är lika trött från morgon till kväll. Mina fötter värker och mina ben är trötta. Man går jätte mycket på jobbet och lyfter tunga saker vilket är bra för då får jag lite träning samtidigt som jag jobbar haha. När jag kommer hem från jobbet sätter jag mig på balkongen och pluggar, så jag har inte tid att göra något annat. 
 
I söndags var jag, mamma och calle och hälsade på farmor och några bekanta. Det var hur mysigt som helst. Här kommer lite bilder.
 
 

ingen rubrik

Hej pinglor, 
Jag vet att jag är superdålig på att skriva här och lägga upp bilder. Men jag göra saker på dagarna eftersom det oftast är fint väder och är trött på kvällarna plus att jag inte tar så mycket bilder så då blir det ändå inga roliga inlägg. 
 
På måndag börjar jag jobba. Jag ska jobba på Skadeteknik och kommer vara ute i Garphyttan på fabriken där och städa maskiner och så. Det kommer bli ett riktigt skitjobb och tufft kommer det bli, men jag ser det som en utmaning. Det är skönt att det bara är i tre veckor. Det kommer nog kännas mycket längre haha. 
 
Jag börjar längta upp till Luleå nu. Till alla vänner och studentlivet. Det ska faktiskt bli jätte roligt att påbörja en ny termin med roliga kurser (förhoppningsvis). Jag åker nog upp den 22 eller 23 augusti. Kurserna drar igång den 2 september. LÄNGTAR!
 
Nu ska jag kolla lite på Geordie Shore och sen ska jag sussa. Kram på er!
 
Här kommer lite bilder på mig genom åren.
 
December 2011
 
Augusti 2012
 
Januari 2013
 
 

nike

Här är några fina saker från Nike som jag inte skulle tacka nej till.
 

västkusten

Nattdopp första kvällen
Löpturer på klipporna
 
Gulliga barn
 
Härliga kvällar
 
Bästa bror sprang Varbergsloppet (10km) på 40.40! Kanonbra.
 
Myste i Varberg
 
Fikade på vägen hem
 

long time no see

Hej!
Jag har varit på västkusten den senaste veckan och har därför inte haft tid att uppdatera! Vi har haft helt perfekt väder och gjort mysiga saker. Nu sitter jag hos Anders med en kopp te och mår sådär. Det slog till när vi hade packat upp allt..:( Jätte tråkigt! Hoppas det går över tills imorgon om jag sover ordentligt i natt. 
Jag lägger upp några bilder från veckan när jag har ork och lust. 
Kram
 
 

Frukost hos Fia

I morse kom jag till Fia och få hade hon dukat upp en så himla god frukost. Hon hade till och med bakat bröd som var underbart !! Min guldklimp.

skaldjursafton

Igår var jag på skalgjursafton på Mosjö Golfklubb med min pojke. Det var massa trevligt folk där och framför allt GOD mat. Man fick äta så mycket skaldjur som man orkade, vilket vi såklart gjorde haha. Det var så himla trevligt och mysigt. Sen gick jag och Jakob hem och kollade på film. Mysig dag helt enkelt.
 
 
 

daniel wellington

Ni som är sugna på en Daniel Wellington-klocka borde klicka er in på Tove Waldermars blogg där du kan vinna en klocka av modellen "Classy" (tryck på hennes namn för att komma till bloggen). Dom är så otroligt snygga.
 
 
 
 

två fina från michael kors

 

panik

I morse vaknade jag och Jakob av att hans alarm pep. Jag kollade upp i taket och där satt en ENORM fluga (kan inte ha varit en fluga, för den var SJUKT stor). Jag fick såklart panik och bad Jakob ta bort den. Men han är ingen man så han lät den sitta kvar. Sen åkte han iväg och jag fortsatte sova. Kollade upp i taket typ var 5e minut, och en gång när jag kollade upp så var den borta. PANIK. Jag smög runt som en liten rumpnisse och letade och hittade den till slut. Tyvärr fick jag inte ut den så jag var tvungen att gå upp (det var jätte tidigt..). Nu när jag skulle gå och lägga mig SÅ ÄR JÄVELN KVAR. ÄNNU MER PANIK. Så nu fick min kära bror jaga denna ENORMA insäkt tills han äntligen fick tag på den och kunde slänga ut den. Jag hoppas verkligen den är borta nu för annars kommer inte jag kunna sova. Usch fy och blä.

Vingåker Factory Outlet

För några veckor sen var jag på Vingåker factory outlet. Jag fick med mig några godingar hem. Jag köpte två par skor och en GANT rugbytröja. Här kommer en bild på ett par av skorna.
 

-

 

jag lever

Jag lever haha. Jag har ingen lust att blogga längre..vet inte vad det är. Jag kanske inte har så mycket att dela med mig av helt enkelt. Dagarna rullar på och jag hänger mycket med min älskade familj och min pojke. Nästa vecka beger vi oss till Åsa som ligger utanför Göteborg. Där stannar vi från måndag till lördag. Gud vad härligt det ska bli att få vara vid havet och bara ta det lugnt. Jag vill även hinna gå på Liseberg någon dag, det är ju ett måste!
 
Igår var jag och hämtade ut mina löparskor. JAG ÄR KÄR! Dom är perfekta. Dom är så himla fina och framför allt sköna. Det är så roligt för jag har lite träningskläder sen innan som går i exakt samma färger som skorna haha.
 
RSS 2.0