imorgon åker jag hem!

Imorgon efter föreläsningarna åker jag hem! Åh vad jag längtar. Hoppas att morgondagen går snabbt. Vi kommer komma fram till Sundsvall någon gång på natten. Sen går mitt tåg 06.00 mot Örebro. Är framme 10.56! 
 
Ikväll ska vi nog gå ut faktiskt. Isåfall är det första gången jag går ut på en onsdag. Det blir nog bra, då går kvällen lite fortare haha. 
 
Såhär såg jag ut idag. Det börjar bli kallt här uppe, runt 5 grader om dagarna. Så snart åker mössan på.

snart hemma

Nu är det inte länge kvar tills jag får pussa på min pojke. Jag bokade tågresa från Sundsvall till Örebro idag på SJ's app för att deras hemsida ligger nere. Men det är klart det inte funkade det heller. Så jag har betalt för en resa (dyr var den också) men inte fått någon biljett...känns ju bra....jag får ringa dom imorgon och fråga vad som händer.
 
Dagen spenderades mestadels med Pernilla och plugg. Herrejisses säger jag bara...men detta fixar vi. Sedan blev det tacos med Ida och hennes kompis. Nu sitter både jag och Ida framför varsin dator och håller på och somna haha. Vi är så fruktansvärt trötta. Det ska bli skönt att sova sen.
 
Här kommer två bilder från helgen som jag snodde från min fina vän Carros blogg som ni hittar HÄR !
 

Snabb dag

Dagen har gått ruskigt snabbt. Jag sitter nu med Ida och har det mysigt. Vi båda sitter med våra datorer haha.....Vi åt jätte god middag som Ida lagade, hon är ju bara för bäst. Vi ska äta tacos någon dag framöver. Gott!
 
Alltså som sagt..jag längtar som en dåre tills jag får komma hem och pussa på min älskling. Blir glad så fort jag tänker på det och jag tänker på det hela tiden. Så man kan säga att jag är glad konstant :D
 
Nu ska jag fortsätta kika runt på datorn. Kram på er!
 
 

Helgen

Min helg har varit riktigt bra!

Fredag
I fredags så var jag med Pernilla och myste. Vi åkte och handlade gott på ICA och sen kom pizzan lagom tills vi kom tillbaka. Vi kollade såklart på Idol, sen satte vi på Harry Potter och somnade till det. 
 
Lördag
Vi sov ut ett tag sen drog jag och Robbin till gymet och köttade. Sen var det bara att åka hem och äta och fixa mig innan jag begav mig till Sarah och förfesten. Vi hade en grymt bra kväll med utgång och massa skratt :D
 
Söndag
Jag vaknade av mig själv vid 10.30 och jag var inte bakfull, så himla skönt haha. Jag städade, tvättade, handlade, tränade och tog det lugnt. Vid 21.30 kom min fina kusin Ida hit. Hon ska stanna tills på torsdag, då åker jag och Pernilla med henne till Sundsvall där jag ska ta tåget vidare till Örebro. LÄNGTAR!!!!
 
Idag ska jag gymma vid 13, ha föreläsningar 14.45-18.00 sen ska jag hem till Ida och äta middag och mysa. På tisdag och onsdag är jag ledig, så då måste jag se till att hitta på något roligt. Men jag kan inte låta bli att längta som en galning tills på torsdag då vi åker hemmåt. Gaaaaaaaaah!!!
 
 
Några bilder från i lördags.
Josefin och Carro
Jag, Carro och Josefin.
Josfin på Carro, Jag på Kristoffer och Sarah på Otto.
Så kan det gå...haha.
 
 

Långa nätter

Jag kan inte sova om nätterna. Det spelar ingen roll hur trött jag än är eller hur mycket jag har tränat. Det går inte. Jag vet inte vad jag ska göra..Dagarna däremot går så fruktansvärt snabbt, det är galet. Det är snart dags för tentor igen, vart f*n tog tiden vägen?! Och redan på torsdag åker jag hem! Som jag längtar efter att träffa min älskade pojkvän och världens bästa mamma. Åh vad jag ska njuta! 
 
Bild från min födelsedag förra året. Inte länge kvar nu :D
 

Käkoperationen

Varje gång jag tittar mig själv i spegeln inser jag hur nöjd jag är att jag tog beslutet att göra käkoperationen. Jag kan inte beskriva känslan att slippa gömma munnen/käken hela tiden, det är så otroligt skönt.
 
Jag har nu tagit bort rälsen och har nattandställning plus tråd bakom tänderna där nere och där uppe. Det går jätte bra! Jag har bara glömt att ta på mig nattandställningen en gång vilket är förvånansvärt bra för att vara jag haha. 
 
 
 
 

Utomlands

Är överlycklig! Idag bokade jag och mamma biljetter. Vi ska nämligen åka till Sydkorea och hälsa på min bror. Det ska bli så sjukt roligt!!! Vi åker den 2a november och är borta i en vecka. Alltså så kommer jag fira min födelsedag i Sydkorea. Grymt! :D
 
I januari kommer jag att åka till Kina förhoppningsvis, ska bli riktigt kul det med. Mest för att jag saknar min pappa så det gör ont och för att jag kommer få träffa min lillasyster för första gången. Ja, ni läste rätt. Lillasyster. Jag ska få en syster. Eller ja, halvsyster. Hon är beräknad att komma den 3e december. Spännande!
 
 
 
 
 

Economista

Idag var Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius och föreläste på LTU. De har nyss släppt en bok som heter Economista som de har skrivit tillsammans. Föreläsningen handlade om ekonomi och hur vi väldigt lätt kan spara pengar så vi har en buffert. Jag blev otroligt inspirerad av detta och ska börja spara NU. Helst igår haha. Det finns så många små saker man kan tänka på som man kan spara massor med pengar på i slutändan.
 
 
 

Gårdagens

Igår hade vi tjejkväll. Vi åt taccos och kollade på en skräckis, jag kollade dock inte så mycket haha..
Det var hur mysigt som helst i alla fall!



nytt inför hösten

För någon vecka sen så köpte jag lite nya kläder inför hösten. 
 
 
 

podcast

Ligger i sängen och lyssnar på olika podcasts och har verkligen fastnat för det. Vilken bra uppfinning haha. Det är så kul och intressant och lyssna på alla härligheter. Just nu lyssnar jag på Andreas Wijks "poddar" och skrattar för mig själv.

fastighetsvärdering

Vi har börjat med en jätte roligt kurs (än så länge iaf haha) som heter fastighetsvärdering. Det verkar som en riktigt bra kurs för oss som ska bli fastighetsmäklare. Vi hade två föreläsningar idag och ska ha fyra imorgon. Det blir tufft att hålla sig fokuserad i sex timmar haha, hoppas att vi kortar ner det lite. 
 
Körde rygg med Robbin idag på gymet. Fyfasiken vad jag har träningsvärk sen igår haha, dööööör. Så jag kommer vakna upp med ännu mer träningsvärk imorgon..skönt! Imorgon blir det mage. Är så taggad!
 
 
 

Om du är student

Om du är student tycker jag att du ska läsa igenom det här haha. Skrattade genom alla 23 situationer. Ja, även om du inte är student kan du läsa men du kommer nog inte känna igen dig i situationerna.
 
http://www.veckorevyn.com/Livsstil/23-situationer-du-bara-kanner-igen-om-du-ar-student
 
 

Så skönt!

Idag var första passet på gymmet. Jag och Robbin körde tillsammans och han är numera min coach. Vi körde bröst och axlar. Det är så jäkla kul att gymma, svettas och utmana sig själv. Jag är så grymt taggad att fortsätta. Imorgon ska jag och några grabbar köra Cardio Cross vilket är ett pass som liknar cirkel-fys. Jag ska försöka ta mig upp vid 8.00 och springa också eftersom jag inte börjar för ens 13.00. Tagga!!
 
Inatt sov jag nästan ingenting. Somnade runt 04.00 och gick upp vid 11, så jag är helt utmattad. Jag hoppas på att jag kommer somna tidigt ikväll. Det är så jobbigt att ha vänt på dygnet..skärpning Fia.
 
Sliten tjej.
 
 
 

They can't afford what we got, not even the king

Idag har varit en riktigt lugn dag. Det ända jag har gjort är att handla typ. Man behöver verkligen sådana här dagar ibland. Jag pratade skype med min saknade bror idag och fy vad roligt det var att se honom och höra hur allt är. Han bor som sagt i Sydkorea tills i januari. Jag och mamma planerar att åka dit och hälsa på honom, det skulle vara så himla roligt!
 
Det känns som att den här terminen kommer gå riktigt snabbt. Vi har saker planerade nästan varje helg tills november och så ska jag åka hem flera gånger och åka till Korea. Jag ska även hälsa på pappa i Kina efter jul någon gång. Ser fram emot allt. 
 
Saknar den här godingen lite för mycket.
 

dagen efter

Gårdagen var jätte bra. Vi förade med taccos hos Sarah och Josefin kom på slutet, så himla roligt att träffa henne! Vi hade superkul. Sen drog vi till STUK och fortsatte roligheterna. Fast det tog en timme innan vi kom in på STUK..det var så mycket folk inne i lokalen att vi var tvugna att vänta med att gå in tills folk gick ut. Detta ledde alltså till en timmes köande. Men det gjorde inget för vi hade väldigt roligt i kön haha. Vi var på STUK tills det stängdde och då drog vi till Julles där dom säljer varma mackor. Efter det drog vi till Sarah ett tag innan vi gick hem. 
 
Idag har jag sovit ut och bara tagit det lugnt. SÅ himla skönt. Jag ska snart iväg och handla lite och sen ska jag ut och springa lite om jag orkar.
 
 

dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Orkar helt enkelt inte blogga. Tid har jag inte heller. Det är mycket nu i början av skolstarten, plus att jag blivit knäpp av alla bränder. Ikväll blir dock en bra kväll. Första ska jag, Pernilla och Sarah äta taccos, sen kommer Josefin som vi inte träffat på hela sommaren :D sen ska vi ut och partaja.
Imorgon kommer jag förhoppningsvis lägga ut bilder. Kram

det räcker nu.

Nu har det brunnit tre gånger på sex dagar. Det räcker nu, på riktigt.
Jag är så rädd att jag inte vågar sova längre. Just nu vill jag bara flytta hem. NU.

Grattis!

Idag (igår blir det eftersom klockan är 00.49) fyller min kära, fina, snälla, underbara, fantastiska vän år. Stort grattis Pernilla! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
 
 
RSS 2.0