grandparents

Min mormor och morfar är här och hälsar på, därmed den super duper dåliga uppdateringen. Vill ta vara på all tid jag kan nu när dom är här i och med att jag nästan aldrig träffar dom. Kram så länge
 
 
Här är en outfit jag GÄRNA skulle ha på mig.
 
 

löparskor

Efter långa veckors sökande efter löparskor har jag äntligen beställt ett par. De är så himla fina. Först var jag helt inne på att köpa ett par Nike FreeRun, jag satt och kollade igenom alla möjliga varianter och hittade ett par jag ville ha. Men de fanns inte att beställa någonstans, vilket var jätte bra. Min älskade bror dunkade lite vett i min skalle och berättade att det finns andra löparskor som är så mycket bättre. Så efter mycket letande hittade jag dessa. 
 
Det är ett par rejäla löparskor som är till för löpning. FreeRun är mer en gymsko. Än så länge är jag jätte nöjd med mitt val. Vi får se om jag änrar min uppfattning när jag får hem skorna.
De skor jag har nu är ungefär sju år gamla och helt utslitna. Det är hål lite här och var på dom. Men jag har så svårt att släppa dom eftersom de är VÄRLDENS BÄSTA skor. Men det är nog dags nu haha.
 

Vill utomlands!

Jag vill så gärna åka utomlands. Helst till något varmt ställe där man bara kan ligga på stranden hela dagarna och njuta med en iskall Cola. Det blir ingen resa för mig i sommar. Det var tänkt att jag skulle åka och hälsa på pappa i Kina. Men efter mycket om och men så funkade det inte. Jag ska förhoppningsvis åka dit i höst istället för jag saknar honom så jag håller på att spricka. Jag har även en resa till London planerad i början av skolstarten med min kära Pernilla. Som vi har längtat efter den resan, det kommer bli så himla roligt. Varken jag eller Pernilla har varit i England, så det ska bli jätte roligt att få uppleva det med henne. Och shopping kommer det bli, det kan jag lova. Det kommer det bli i Kina också.
 
 

Bilder

dålig uppdatering

Väldigt dålig uppdatering. Men det blir ju så på sommaren när man har så mycket annat för sig. Det kommer nog en "bildbomb" om någon dag. 
 
Jag hade en jätte bra midsommar!! De senaste dagarana har jag bara tagit det lugnt. Det är inte jätte fint väder, så det är skönt att bara ta det lugnt.
 
Kram

gårdagen

Gårdagen var en bra dag. Jag låg ute i solen mesta delen av dagen tills jag skulle hem för att sedan åka iväg och grilla och ha roligt med laget. Det var jätte mysigt och GOTT. Efter det åkte jag hem till fina Fia tills mamma och Anders kom och hämtade mig. She's the best ♥
 
Idag är himlen täckt av gråa tjocka moln. Men jag tycker att det är lite skönt. Jag fick sova ut för första gången på länge. Jag har kollat klart på Pretty Little Liars, HERREGUD säger jag bara. Det är så spännande. Så jobbigt att vänta en hel vecka på nästa avsnitt..
Jag, Fia och Jasse hade planer på att åka till Gustavsvik idag om det spricker upp, men vi får se hur det blir med det. Skulle vara så kul att spela beachvolley! 
 
 
Jag igår.
 

Tandläkar - och läkarbesök

I förrgår var jag hos tandläkaren och kollade så att allt var bra och bytte trådarna med krokar på till vanliga trådar. Så nu ser jag lite mindre hemsk ut haha. Tandläkaren sa att allt ser jätte bra ut och jag fick ett datum för att ta bort tandställningen :D ÖVERLYCKLIG!!!! Kommer dock att hålla datumet hemligt hihi.
 
I går var jag på USÖ för att se vad läkaren hade och säga. Även hon sa att allt ser hur bra ut som helst. Så skönt!! Den här operationen har gått så otroligt bra. Jag hade förväntat mig ett helvette, men det har flytit på så himla bra. Jag är SÅ nöjd.
 
 
 
 

Roadtrip till Nora

70 dagar

Det har nu gått hela 70 dagar sen operationen. Allt har gått så fruktansvärt bra. Jag kan redan äta det mesta och är inte jätte svullen längre. Det ända jag väntar på nu är att sista svullnaden ska lägga sig och att tandställningen ska ryka. På måndag ska jag till tandregleringen och på tisdag ska jag till USÖ och se vad läkarna säger. Haha, jag sitter och hoppas på att tandläkaren ska säga "Herregud vad fint allt ser ut! Vi kan ta bort tandställningen redan nu." Önsketänkande..
 
Den här operationen är det absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag ångrar det inte för en sekund. Jag är så otroligt glad att jag bestämde mig för att göra det. Bra Fia, bra val! 
 
 

Midsommarklänning

Den är mycket finare på! Men det får ni se efter midsommar :D

-

          
 
 
 
 

rainy day

Idag har varit en mysig dag. Jag har bara tagit det lugnt inne eftersom det har regnat. Det är skönt med sånna dagar ibland. 
 
Igår var jag med min efterlängtade Fia, vi gick på stan och myste hemma hos henne. Jag hittade en jättefin klänning som jag tänkte ha på midsommar. Kan visa bild senare. Nu ska jag fortsätta kolla på Glee. Kram!
 
 

feeling good

Efter en lång och bra dag ligger jag bränd som en kräfta i sängen. Imorgon ska jag på en skolavslutning, sen ska jag bada och sola med efterlängtade vänner. På kvällen blir det nog en springtur och träffa älsklingen min.
 
 
 
 
 

home!

Nu är jag äntligen hemma. Men jag är så otroligt trött att jag inte orkar göra något. Kommer slockna så snabbt ikväll. Jakob kom förbi en stund, så mysigt att äntligen få träffas igen! Jag åker dit ikväll efter hans träning. 
Men nu kommer snart mamma och då ska vi kramas jätte mycket.
 
Kram

mindre än tre timmars sömn

Jag ligger i sängen efter att ha sagt hejdå till mina fina vänner. Nästan tre månader utan att träffa dom. Jag ska verkligen försöka att träffa några utav dom!! Så sorgligt :(
 
Mitt flyg går kl 06.00, taxin kommer 05.00, alltså måste jag gå upp 04.00.....mindre än tre timmars sömn haha. Undrar hur pigg jag kommer vara när jag ska upp. Hoppas verkligen att jag vaknar. Jag har ställt fyra alarm, så det borde jag göra :D Snart är jag hemma. ÄNTLIGEN!!!!!
 

nio veckor

Tiden går fruktansvärt snabbt!!
Allt har gått väldigt bra med operationen. Det ända jag känner av nu är att det kittlas lite i vänstra sidan av hakan när jag tuggar på hårda saker. Känseln där har inte kommit tillbaka helt, och jag börjar tvivla på om den kommer komma tillbaka helt där. Men det är okej. Nu vill jag bara bli av med skrotet i munnen haha. Känner att det är dags nu...men jag får vänta i några månader till.
 
Bild från igår

bra kväll med ett sämre slut

Jag hade en jätte bra kväll med klassen. Vi hade lite "förfest" hos Sarah, sen åkte vi till båten där vi åt en otroligt god middag. Sen hängde vi där ett tag innan jag och några drog vidare till STUK. Jag hade jätte roligt tills jag helt plötsligt svimmade?! Jag var absolut inte berusad, jag var näst intill HELT nykter. Jag kände bara hur allt började svartna, så jag sa till min vän att jag kände mig svimfärdig. Sen kommer jag inte ihåg något. Jag vaknade upp liggandes med några vakter runt omkring mig i ett rum. De kände på min puls och frågade massor med frågor. De ringde ambulansen för att vara säkra på att det inte var något farligt. Men alla mina värden såg väldigt bra ut. De tror det beror på stress och lågt blodtryck. SÅ himla läskigt. Hoppas inte att det händer igen. 
Så det var ett tråkigt slut på en väldigt bra kväll. Men men. Jag ligger fortfarande i sängen. Men jag måste äta något och sen måste jag verkligen börja packa och städa..imorgon 05.00 kommer taxin hit. 11.14 är jag i örebro!
 
Kram på er
 

sommarlov

Idag skrev jag sista tentan för första året på mäklarutbildningen. Bara ett år kvar nu!!
SOMMARLOV!!!
 

upptagen med plugg, så här kommer lite frågor och svar

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att tänka på att det bara är två dagar kvar tills jag får sommarlov.
Vad gjorde du kl 09 imorse: Sov som en stock.
Vad gjorde du för 30 min sedan: Pluggade..
Det sista du sa högt: "Ja!" haha, Pernilla sa att vi skulle tvätta handdukar ikväll.
Det senaste någon sa till dig: "Vi kan tvätta handdukarna ikväll då" sa min kära Pernilla.
Vad drack du senast? Te såklart, vad annars?
Vad var det senaste du åt: Äter ris och uncle bens med fläskfilé och sallad nu.
Vad var det senaste du köpte: Uhm, mat haha..
Är det ok att gråta: Självklart! Så mycket bättre att släppa ut allting än att hålla det inne.
När grät du senast: För kanske två veckor sedan.
Har du strumpor på dig nu: Neheru, kör som Ernst.
Vad samlar du på: Pengar..? Hahah :D
När blev du fotograferad sist: Oj, det kommer jag inte ens ihåg haha :D
Vad pratade du senast om i telefonen: Jag pratade med mamma om min kinaresa.
Vad står det i ditt senast skickade sms: " Åååååååh vad fint!!!!!!!!!!!!"
Vad står det i ditt senast fådda sms: "Fint till fina Fia!"
Vad har du för mobil: iPhone 4s
Vad har du för kamera: En digitalkamera haha :D Kommer inte ihåg märket..men rosa är den i alla fall!
Vad är det för väder hos dig nu: Det är klarblå himmer och strålande sol.
Godaste glassmaken: Twister!!!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland.
Sover du tungt: Att jag gör.
Favoritklädsel: Fina saker :D
Favoritlåt just nu: Jadu,det måste nog vara Zara Larsson - She's not me eftersom jag spelar den hela tiden.
Vad gör dig glad just nu: Maten jag äter! :D
Vad ska du göra härnäst: Fixa mig, sen ska jag cykla till skolan och plugga.
Favoritgodis: Salt lakrits. Helt klart.
Kläder just nu: Tröja och mjukisbyxor.
Sommarplaner: Ha kul, jobba i slutet av sommaren, kanske en resa till Kina och en resa med mamma och Calle i Europa.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska. Har väldigt svårt att somna på kvällarna.
Vad är viktigast för dig: Min familj. Att dom mår bra.
Snarkar du: Det beror på om jag är förkyld eller inte.
Äckligaste insekten: SPINDLAR.
Längtar du mest efter just nu: Att få komma hem.

regn

Efter många veckor med strålande sol och klarblåa himlar med över 23 grader varje dag så kom regnet..det öser ner ute. Men det är ganska skönt faktist. Då känner man inte att man måste vara ute nu när vi har så mycket plugg. Jag är helt slut. Min kropp är helt slut. Jag orkar inte. Men det är bara en vecka kvar nu, jag måste orka.
 

åtta veckor

 

tenta

Idag skrev jag tenta. Det gick inte alls så bra som jag trodde att det skulle gå eftersom tentan var riktigt svår. Så synd! Men men, man måste väl få omtenta någon gång på sin tid på universitetet. Imorgon börjar rå-plugget inför nästa lördag då jag har ännu än tenta. Sen får jag äntligen åka hem!!!!!
 
Nu ska jag sussa. Kram!
RSS 2.0