Kärleken

Saknar my love

Vackra

Idag har mina vackra vänner bal hemma i Örebro. Önska att jag kunde ha varit där :( världens finaste!! <3

plugg i solen

 

shower

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en lång dag med plugg och sol.

Tentaplugg..

Det blir inte så mycket uppdaterande den här veckan! Jag är hos Pernilla och pluggar inför tentan (har ingen dator här heller). På lördag är det dags! Känns sådär..:/

Så kan det gå..

..om man är uttråkad av att plugga.

enough is enough

Nu är vi trötta på att plugga. Det räcker nu!

nattfotboll

Kom precis hem från att ha spelat fotboll med mina underbara vänner. Så sjukt kul :D Saknar fotbollen så grymt mycket...men klockan är 02.00 och det är jätte ljust i och med att solen inte går ner. Det är inte så kallt heller! Vi har haft en jätte bra kväll med grillad mat, äppelpaj och monopol :D Nu ska jag ta en dusch och hoppa ner i sängen. Imorgon börjar dagen tidigt med plugg. Kram på er!

-

Nu har jag varit på seminariumet och det gick superbra! Fick även tillbaka mitt och Pernillas PM om strandskydd vilket vi blev godkända på :D så skönt! Nu ska jag snart pallra mig iväg till Pernilla för lite plugg.
 
 

mindre än tre veckor

Om mindre än tre veckor är jag hemma i Örebro och är ledig från skolan. Så underbart!! Jag längtar som en dåre. Jag har tenta den 1/6 och den 8/6, sen åker jag hem den 10/6. Tiden går ruskigt snabbt. Jag kom ju nyss upp hit!?
Idag har jag ett obligatoriskt seminarium..lite nervöst är det allt. 14.45 drar det igång, så jag ska nog äta lite nu och sen fixa iordning mig. 

Nya träningsshorts

Jag hittade ett par supersnygga träningsshorts idag! Dom fick följa med mig hem :D

mysig dag

träningskläder

Har gått och blivit besatt i träningskläder..vill ha ALLT!
 
  
 
  
  
 
 

dagarna går snabbt

Dagarna går så sjukt snabbt vilket är både bra och dåligt! Skulle vela hinna göra mer på dagarna. Dom ser likadana ut varje dag.
♥ Jag går upp och äter frukost
♥ Pluggar
♥ Äter lunch
♥ Går på föreläsning
♥ Går hem och pluggar
♥ Sticker på en löptur
♥ Äter lite
♥ Sover
Roliga dagar haha.....men snart är det över!!
Så skönt att komma igång med träningen på riktigt. Men det är sjukt hur mycket man kan tappa på två månader..
 

lördagens bilder

 
 

summer

eurovision och takhäng

Igår var en mysig dag med fint väder! Vi grillade, åt på taket och kollade eurovision med trevligt sällskap. Måste göras om!!
Tyvärr vill inte min dator göra som jag vill, så jag får inte in bilderna på datorn. Men dom kommer upp imorgon förhoppningsvis. 

6 veckor

Mat:
Det går alldeles utmärkt att äta. Unviker dock hårda och sega saker.
 
Svullnad:
Jag kan inte längre se att jag är svullen för att jag är så van att se mig själv så här nu. Självklart är jag svullen. Men jag tänker inte alls mycket på det längre.
 
Känsel:
Jag har full känsel överallt förutom vänstra sidan av hakan/underläppen och tandköttet.
 
Övrigt:
-Jag vill bli av med tandställningen nu. För nu tycker jag att det räcker haha.
-Jag ÄLSKAR att le med tänderna.
 
Så mycket kan jag öppna munnen nu. Det går åt rätt håll!

Älskat vädret

Idag har jag gått runt så här

new shoes

Jag ska köpa nya löparskor och har väldans svårt att bestämma mig för en färg.....
Hjälp?!

sol

Vilken jäkla dag alltså!! Det har varit över 20 grader från morgon till kväll. JAG GICK I SHORTS OCH TSHIRT. VI SATT UTE I BIKINI OCH PLUGGADE. SÅ SJUKT. Dagen har varit bra. Imorgon kommer bli ännu bättre. Hoppas på lika bra väder då :D
 
Lite random bilder
KLOCKAN VAR RUNT 23 OCH JAG GICK I SHORTS (och jacka...haha)

blue sky

Idag är det strålande sol, klarblå himmel och 12.2 grader i Luleå! Har inte pallrat mig ut än..får nog bli en promenad med Pernilla lite senare för nu ska vi plugga. Otippat! 
 
Jag var ute och sprang igår. Det kändes jätte bra (för att inte vara i form) och jag sprang fem varv här utanför på spåret, så det blir nog runt 10km. Jag ska ta mig ut ikväll igen, man blir ju sådär gosigt trött efteråt :D Är ganska så mör i kroppen idag haha. 
 
Kram!
 
Saknar den här gospojken ♥

tiden går så fort

Det är sjukt vad tiden har gått snabbt efter operationen. Det har gått mer än fem veckor nu! Det är nästan tre veckor kvar till första tentan...SEN ÄR DET SOMMARLOV! :D Jag längtar så det gör ont. Men nu är det galet mycket plugg. Det är bara att kämpa de sista veckorna. Här är två bilder från veckan
 
 
 
 
 

boring

Första föreläsningen på över en månad. Fy vad tråkigt det var hahahahah
Typ såhär tråkigt...
 
Men nu är jag såhär glad för jag ska till min bästa Pernilla
 
Bilder i profil:

fem veckor

Mat:
Jag äter det mesta nu. Jag undviker såklart väldigt hårda eller sega saker. Men jag tuggar på riktigt bra. Det känns dock väldigt ovant och det är svårt eftersom jag inte kan öppna munnen så mycket.
 
Smärta:
Borde nästan hoppa över den här rubriken nu haha. Jag har inte ont!
 
Svullnad:
Jag är fortfarande svullen. Folk säger att dom inte ser det, men det gör jag! Jag är svullen på samma ställen som förra veckan.
 
Känsel:
Jag har nästan full känsel i hela ansiktet nu. Det ända stället jag inte har någon känsel i är tandköttet i överkäken.
 
Prata:
Hoppar över denna från och med nu för jag kan prata hahah
 
Övrigt:
-Det är väldigt ovant att tugga, det känns så himla konstigt.
-Jag kan le med tänder på bilder!!!!!!
 
 

lazy

Har haft en jätte skön dag idag. Jag har bara tagit det lugnt, lagat lite mat, tvättat, haft en vän på besök och städat lite. Tiden har bara flygit förbi haha. Hoppas verkligen jag kommer kunna somna ikväll, men det borde jag. Vi sov ju bara 5 timmar...
 
Nu ska jag sätta på en bra film. Kram!
 

oh lord

Man mår som man mår såhär dagen efter hahaha...Jag hade jätte roligt igår, kvällen slutade dock lite knasigt.
Jag och Pernilla somnade nån gång runt 7 för att vi hade blivit av med hemmanycklarna. Så tokigt det kan bli ibland.
Här kommer lite bilder från gårdagen

rain

Regnet smattrar mot fönstret. Det är så himla burrigt ute. Det är bara 4.7 grader och så regnar det såklart. Från ett soligt och varmt Örebro till ett kallt och regnigt Luleå....Fast det kanske är bra att det är sånt här väder när vi ändå bara ska plugga hela dagarna. 
På lördag är sista festen innan tentorna, det ska bli jätte roligt att träffa lite folk och ha kul! Men jag har ett problem......vet inte vad jag ska ha på mig. Som vanligt..
Nu ska jag och P plugga. Kram på er!
 

Paradiset

✿✿✿

Luleå

Nu är jag framme i Luleå. Det är jätte skönt :D Kom vid tolv inatt, då packade jag upp väskan, hoppade in i duschen och gick och la mig. Sov som en stock. Nu sitter jag hos Pernilla och myser. Min efterlängtade Pernilla!! <3
 
Igår var jag på sjukhuset för att se hur allt såg ut. Det är alltid lika roligt att höra hur bra allt ser ut!! Jag behöver inte ha gummisnoddar längre och jag får börja tugga lite lätt :D Så jag har provat att äta banan (inte bita av, utan använder sked sen tuggar jag) och det gick bra, väldigt ovant bara. Sen åt jag macka i morse, det gick bra det med :D

fyra veckor!

Det har nu gått fyra veckor sedan operationen och allt har gått så underbart bra.
 
Mat:
Inga ändringar här. Äter allt man kan utan att behöva tugga. Har lyckats äta jordgubbar och kiwi och andra goda frukter. Är dock väldigt sugen på att börja tugga snart. Glömmer nästan bort mig ibland, inte bra!
 
Smärta:
Ingen smärta över huvud taget.
 
Svullnad:
Precis som förra veckan. Det går säkert ner lite varje dag men det är inget jag själv kan se. Ser ut som en liten tjockis :D
 
Känsel:
Känseln på näsan har kommit tillbaka. Så nu är det bara vänstra sidan av hakan som jag inte har full känsel i och tandköttet. På hakan har jag nog 85% känsel nu. Så det går absolut åt rätt håll. I tandköttet känner jag däremot ingenting, men det gör inget. Det är inget jag stör mig på.
 
Prata:
Det går super bra.
 
Övrigt:
-Jag kan träna utan problem. (Löpa och stryrka osv)
-Det går hur bra som helst att borsta tänderna nu.
-Trådarna håller på att ramla ut.
 

dag 27

profil

Här är före- och efterbilder i profil. Dom är båda tagna på vänster sida, det är bara det att förebilderna har mamma tagit och efterbilderna är tagna med min webcam, därför är de spegelvända. Ni ser själva vilka som är före och vilka som är efter. (Om inte så är de högra före och de vänstra efter)
 

oh sunny day

Det har varit sol här de senaste dagarna nu och det är så skönt! :D Idag har jag legat på balkongen och solat samtidigt som jag pluggade, fy vad jag vill ha sommar! Jag har även hunnit med en springtur vilket var väldigt skönt. Nu är jag sådär härligt trött i kroppen.
 
Är så sugen på att klippa kort igen!! Men jag vill ju ha långt hår...åååååå panik.
(bilder från 2011)
 
 

Gårdagen

dag 25

Dagarna börjar bli lite långtråkiga nu...längtar verkilgen upp till Luleå!! Det är bara några dagar kvar nu :D
Såhär ser jag ut idag. Rund och glad!
RSS 2.0