tired but happy

Jag har varit så rackans trött hela dagen. Nu har jag nästan packat klart inför Hemavan så nu tänkte jag sätta på filmen Frozen och bara ta det lugnt.
 
 
 

it's a new day

Dagarna rullar förbi, det går så sjukt snabbt. Eftersom vi inte har föreläsningar så ofta så blir dagarna ganska tråkiga och man gör samma sak varje dag. Men på onsdag händer det grejer! Då åker vi till Hemavan och stannar där tills söndag. Det kommer bli grymt! Sen hoppas jag att nästa vecka går snabbt så jag kan åka hem. Längtar!
 
Bild från nyår i Sälen.
 

lång natt

Natten var riktigt lång. Jag somnade aldrig ordentligt för att jag skulle upp strax efter 6 och jag har som sagt ingen mobil och kan därför inte ställa något alarm. Jag hade ställt ett på datorn men det funkade såklart inte. Så just nu känns det som att jag inte har sovit någonting inatt. Inte så skönt..
 
Bild från i fredags när vi bastade.
 

härliga datum

29/1 - Hemavan med grymma människor.
4/2 - Första körlektionen.
8/2 - Maskeradfest!
11/2 - Åker hem till Örebro.
14/2 - Alladag.
16/2 - 2 år och 11 månader tillsammans med min Jakob.

ingen mobil

Igår gick min mobil sönder. Tråkigt och onödigt. Jag ska försöka fixa den när jag kommer hem för den lever fortfarande och den har inte spruckit, det är bara skärmen som är knas. Hoppas på att hitta en tillfällig mobil tills dess. Detta blir spännande och se om jag klarar.
 
Här kommer lite bilder från igår.
 

mail angående käkoperationen

Jag har fått massor med mail från personer som har frågor om käkoperationen. Det är så himla roligt att folk hittar hit och att de sedan kontaktar mig. Om det är någon som har frågor eller funderingar angående operationen så får ni gärna maila mig på [email protected] så svarar jag så fort jag kan.
 
Jag ser inte ut som samma person längre. SÅ nöjd!
 

hemavan

På onsdag åker jag, Sarah och Carro till Hemavan. Det kommer vara sjukt mycket studenter där då det är student skiweek. Vi är där onsdag-söndag och åker massa skidor (snowboard i mitt fall) och partar loss. Det ska bli så himla roligt!! Idag satt vi tjejer och planerade vad vi skulle äta och köpa med oss. Det fick mig att längta ännu mer om det nu är möjligt..
 
Jag och min Jakob i Sälen.
Hemavan!!
 
 

mot stan och körskolan

Idag ska jag boka körlektioner om det går som planerat. Awesome!
 
 
 
 

tomorrow

Imorgon kommer min saknade bror hem från ett halvår i Korea och Thailand. Som vi har saknat honom!! Blir hur mysigt som helst att bo grannar de sista månaderna här uppe i Luleå.
 
 

valentine's day

 
 

kommer bli en lång läsperiod

Jag är så fruktansvärt trött. Ögonen svider. Det var länge sen jag var så här trött redan halv nio på kvällen, men det är faktiskt jätte skönt! Då kanske jag äntligen kan komma i säng i tid så jag är pigg till morgondagens första föreläsning i Fastighetsförmedling 2. 
 
Vårt schema är galet. Vi har nästan bara en dag med föreläsningar per vecka tills nästa kurs börjar nästa läsperiod. Detta hade nog många sett som en bra sak, men vi tjejer här uppe blir galna. Vad ska man göra när man har en veckas ledighet mellan varje föreläsning?! Jag börjar redan bli uttråkad och det har gått två dagar utan att nått har hänt.....jag åker nog hem snart så jag kan döda lite tid haha. 
 
 
 

lovin' the outfit

Där fick du verkligen till det Janni Delér.
 

♥ ♥ ♥

 

tentaröj

Igår firade vi att tentan var skriven. Det var så himla roligt! Det är en grym känsla att inte ha några måsten på ett tag. Vi förfestade hos Sarah med härliga gänget. Vi tänkte att vi skulle gå till STUK i tid för att slippa kön så vi gick dit strax efter 11. När vi kom fram var kön så sjukt lång så vi vände direkt och gick tillbaka till sarah för lite mer häng. Runt 01.30 (kan jag tänka mig) gjorde vi ett till försök och då kom vi in direkt. Vi hade sjukt kul och dansade loss. Kvällen slutade runt 04.30 när vi hade tagit oss hem i kylan. Det var -30 grader när vi skulle gå hem och det kändes kan jag säga..det är -30 grader idag med och just därför valde jag att stanna inne HELA dagen. Så skönt!
Här kommer lite bilder. Några är tagna från fina Carros blogg.
 
Härliga gänget. Jag, Otto, Sarah, Carro, Kristoffer och Josefin.
Carro, Pernilla och jag. Hjärta er.
Carro och Josefin. SÅ fina!!
Sarah
Haha okej.....
Och där spårade det..

Happy *!"#%&¤/

Äntligen!

Äntligen är tentan skriven! Det känns bra, mer än så vågar jag inte säga haha. Det går aldrig som man tänkt sig.
Men men, nu kan jag ÄNTLIGEN slappna av och göra vad jag vill. Det ska bli så skönt att inte plugga ikväll! Jag ska gå och lägga mig tidigt för jag har inte sovit ordentligt de senaste dagarna. Imorgon blir det fredagsmys  med mina fina tjejer och på lördag blir det party.
 
Kram!
 
Så glad är jag att det är över.
 

Nya lägenheten

Just nu sitter jag i min nya lilla lägenhet och dricker te. Jag kom upp till Luleå igår klockan 07.43 då tåget var några minuter för sent. Jag konkade mina tunga väskor och min snowboard till bussen för att åka hem..fy vad tungt det var. Jag vet inte hur  många gånger jag har sprunigt fram och tillbaka mellan lägenheterna för att flytta över saker haha. Tur att dom ligger husen bredvid varandra. Min nya lägenhet ser precis likadan ut som den tidigare förutom att väggarna är biege istället men det är bara mysigt. Jag har flyttat över det nödvändigaste av mina saker nu så att jag klarar mig. Efter tentan ska jag flytta resten, men då får jag förhoppningsvis hjälp av mina söta klasskompisar.
 
Jag är helt slut i kroppen av allt bärande....och tiden bara flyger förbi, klockan är redan 22!! Herrejisses..
 
Nu ska jag dricka ännu mer te och kolla lite på mitt kära Grey's Anatomy.
 
Kram
 
Idag tyckte jag det var svinkallt men det var bara -12...kallare tider väntar.
Söta lillasyster.
 

Så bra lov

Mitt lov har varit underbart!! På onsdag åker jag upp mot norr igen och ska plugga järnet inför tenta.
Den senaste veckan har jag varit i Sälen med Jakob och hans familj. Det har varit så himla bra. Gud vad roligt vi har haft det! Bilder kommer någon dag då jag har tid, vilket förmodligen blir efter tenta som är nästa fredag (16e). Då kommer även en summering av lovet.
 
Kram så länge
 
 
RSS 2.0